Rakott már össze valaki számítógépet? Help
Sziasztok. Hamarosan megérkeznek az alkatrészeim, de még nem raktam össze PC-t van valami bonyolult dolog benne? Vagy csak osszeilesztem az alkatrészéket mindent oda ahova megy, és feltelepítem rá a programot majd a drivereket?
Köszönöm
Egyet értek az első válaszolóval, b verzió egy ismerősödet kérd meg hogy segítsen (olyat akiről tudod hogy van tapasztalata) így még akár tanulhatsz is a dologból.
Nem ördöngösség de azért nem árt oda figyelni a dolgokra.
A másik fele hogy biztos jó minden minden hez?
kb 100 at
Szerintem is hívj át valakit, aki többször csinált már ilyet és közösen összerakjátok. Sokat tanulhatsz a dologból, mivel alapvetően nem nagy ördöngösség. Amúgy vannak videók a Youtube-on is illetve sokat segítenek a hardverek kézikönyvei (főleg az alaplapét érdemes alaposabban átnyálazni) ezért előny, ha picit tudsz angolul is.
Először nekem is kissé remegős-izzadós volt a dolog szinte lépésről lépésre követve a kézikönyvet, főleg az akkori apró körmös, csavarhúzóval feszítős CPU hűtő felrakás a lesarkazás esélyének lehetőségével (ez ma már jóval egyszerűbb), de azóta már pár tucat gépet összeraktam, így rutinos művelet már. :)
Az alkatrészek elméletileg passzolnak. Hát akkor szolok valakinek, vagy beviszem 1 szervizbe. ěn azt hittem meg tudom otthon is csinálni, mer ahogy neten utánanéztem nem nézett ki bonyolultnak.
cpu Amd fx6300, gpu Ati hd 7870, alaplap gigabyte 970a ud3, 1 tb western digital 6gb/s hdd , dvd iro 8 gb ram 1600mhz kingston, tépegység coolermaster gx lite 500, mar kerdeztem par embert szerintuk passzol minden
Nézd itt nem arról van szó hogy kétségbe vonjuk az ügyességedet vagy a lelkesedésed...
De nem ismerünk, és így látatlanba főleg először jobb ha nem egyedül csinálja az ember, szerintem nem érdemes kockáztatni a több 10 000 Ft os alkatrészeket, mert ép nem veszel észre valamit, vagy az idegeskedést mert elfelejtettél bedugni valamit valahová.
Kérj meg valakit és nézd halkan mondom halkan végig
pl engem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!