Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Rakott már össze valaki...

Rakott már össze valaki számítógépet? Help

Figyelt kérdés

Sziasztok. Hamarosan megérkeznek az alkatrészeim, de még nem raktam össze PC-t van valami bonyolult dolog benne? Vagy csak osszeilesztem az alkatrészéket mindent oda ahova megy, és feltelepítem rá a programot majd a drivereket?

Köszönöm

2013. jan. 7. 11:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ha nincs jártasságod a szerelésben-akkor mért akarsz egyedül nekiállni? És miért nem kérsz szakszerű segítséget? Mondjuk vidd be egy számtech üzletbe-és ott összeszerelik neked néhány ezresért. Jó néhány oldalt tele lehetne írni hogy mire figyelj-meg a jó tanácsok,javaslatok stb. Egyedül inkább ne állj neki.
2013. jan. 7. 12:00
 2/16 Gugu Gabor ***** válasza:

Egyet értek az első válaszolóval, b verzió egy ismerősödet kérd meg hogy segítsen (olyat akiről tudod hogy van tapasztalata) így még akár tanulhatsz is a dologból.

Nem ördöngösség de azért nem árt oda figyelni a dolgokra.

2013. jan. 7. 12:09
 3/16 anonim ***** válasza:

A másik fele hogy biztos jó minden minden hez?

kb 100 at

2013. jan. 7. 12:09
 4/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is hívj át valakit, aki többször csinált már ilyet és közösen összerakjátok. Sokat tanulhatsz a dologból, mivel alapvetően nem nagy ördöngösség. Amúgy vannak videók a Youtube-on is illetve sokat segítenek a hardverek kézikönyvei (főleg az alaplapét érdemes alaposabban átnyálazni) ezért előny, ha picit tudsz angolul is.

Először nekem is kissé remegős-izzadós volt a dolog szinte lépésről lépésre követve a kézikönyvet, főleg az akkori apró körmös, csavarhúzóval feszítős CPU hűtő felrakás a lesarkazás esélyének lehetőségével (ez ma már jóval egyszerűbb), de azóta már pár tucat gépet összeraktam, így rutinos művelet már. :)

2013. jan. 7. 12:17
 5/16 A kérdező kommentje:

Az alkatrészek elméletileg passzolnak. Hát akkor szolok valakinek, vagy beviszem 1 szervizbe. ěn azt hittem meg tudom otthon is csinálni, mer ahogy neten utánanéztem nem nézett ki bonyolultnak.

cpu Amd fx6300, gpu Ati hd 7870, alaplap gigabyte 970a ud3, 1 tb western digital 6gb/s hdd , dvd iro 8 gb ram 1600mhz kingston, tépegység coolermaster gx lite 500, mar kerdeztem par embert szerintuk passzol minden

2013. jan. 7. 12:17
 6/16 Gugu Gabor ***** válasza:

Nézd itt nem arról van szó hogy kétségbe vonjuk az ügyességedet vagy a lelkesedésed...

De nem ismerünk, és így látatlanba főleg először jobb ha nem egyedül csinálja az ember, szerintem nem érdemes kockáztatni a több 10 000 Ft os alkatrészeket, mert ép nem veszel észre valamit, vagy az idegeskedést mert elfelejtettél bedugni valamit valahová.

2013. jan. 7. 12:20
 7/16 A kérdező kommentje:
Épp azért írtam, hogy leírjatok a tapasztalataitokat, hogy érdemes e nekikezdenem vagy nem. Vna e benne valami nagyon bonyolult, vagy megoldható házilag.
2013. jan. 7. 12:25
 8/16 anonim ***** válasza:

Kérj meg valakit és nézd halkan mondom halkan végig

pl engem :)

2013. jan. 7. 12:32
 9/16 A kérdező kommentje:
Ha közel laksz felvidékhez, akkor megbeszéltük :D
2013. jan. 7. 12:37
 10/16 anonim ***** válasza:
Akkor tárgytalan :)
2013. jan. 7. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!