Valaki003 kérdése:
Lefagy a gép most tettem újra 4. jére és lefagy csak áramtalanítás után szokott működni addig amíg ki nem kapcsoljuk utána megint lefagy. M? it csináljak?
Figyelt kérdés
Le áramtalanítom lefagy, áramtalanítom jó szóval kb minden 2 áramtalanításra működik addig amíg nem kapcsolom kiésbe:/A Vinyó állandó 43-41°c Mi baja??#lefagyás #Áramtalanítás
2013. jan. 4. 16:49
1/2 anonim válasza:
Elég sok minden baja lehet. Elsőre, valamilyen hardver hibára gyanakodnék, pl. tápegység, alaplapi kondenzátorok, memória stb... Nézd meg a kondik tetejét, ha valamelyiknek (vagy akár többnek is) púpos a teteje, ott a hiba! A memóriát le tudod tesztelni a memtest86 nevű progival. A tápot ki kell cserélni (mondjuk egy haveréra) egy teszt erejéig.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem megnézegetem, amúgy Csökkentet módhálózattal ban megy zökkenő mentesen csak csökkentetten nincs vga driver!!
2013. jan. 4. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!