Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az ön számítógépe blokkolás...

Az ön számítógépe blokkolás alá kerűlt! (WTF? )

Figyelt kérdés
Az elábbi gebasz van, googleba beítam az egyik kedvenc porszínésznőm nevét, nézegetem róla videókat, erre egy ilyen elég hitelesnek tűnő cucc lepi el a képernyőm. Tény, hogy bejöttek hírdetések mivel ülföldi random oldalak voltak, de nincs róla tudomásom, hogy bármi illegálisat néztem volna. Egyáltalán lehetséges ez vagy csak bekaptam valami szivató spywaret. Megjegyzem tényleg hitelesnek tűnik, mert restart utn is rögtön ez jön elő.
2012. dec. 30. 01:10
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Túl sok minden van most rajta nincs kedvem újrarakni, megpróbálok felrakni agy vírusirtót, de inkább holnap.

Remélem nem a dutyiban ébredek:D.

Kösznöm a segítséget.

2012. dec. 30. 01:28
 22/27 anonim ***** válasza:

Hát öcsém,ugyanezt kaptam el én is,de ilyen nincs,mert a rendőrség nem blokkol gépeket.Főleg nem értesítenek ki valakit,hogy lebukott.

Itt egy link is róla,hogy kamu:

[link]

Nekem is az egész gépet ujra kellett telepítenem.

2012. dec. 30. 01:36
 23/27 anonim ***** válasza:

Tegyél fel avastot. Az ingyenes, de elég jó.

Egyébként pedig netezésre, filmezésre, zenehallgatásra és ilyen könnyebb dolgokra ajánlom neked valamelyik linuxot. Ott nincsenek ilyen problémák. Már 8 éve én is azt használok. Elsőre lehet, hogy bonyolultnak tűnhet, de csak más. Meg kell szokni. Az sem tökéletes, de sok segítő arc van a neten ha valamit nem tudsz..

2012. dec. 30. 02:06
 24/27 belapus ***** válasza:

Használj VirtualBoxot, azon meg Linuxot.Esetleg olyan programot, ami a gép és a net között létrehoz egy virtuális környezetet.

Például: Sandboxie, Returnil Virtual System, ToolWiz Time Freeze.

És vírusirtót, ha már van ingyenes.

2012. dec. 30. 08:17
 25/27 zsomkovacs ***** válasza:
Ha nagyon nem akarod újrarakni, próbáld újraindítani csökkentett módban a gépet, és rakd fel az avast-ot. Ha nem működik, akkor kb. tényleg újratelepítés. (vagy jó bootcd, livecd és autorunok vadászása stb.)
2012. dec. 30. 08:41
 26/27 lindmayer ***** válasza:

az apám gépére is felkerült ez a vírus, pedig ő nem él ilyenekkel...

és sikerült telepítés nélkül megoldani

ha elég gyors vagy, akkor a bejelentkezés után a start\futtatásba beírod: msconfig

ekkor betölt egy windowsos alkalmazás, ami meggátolja, hogy elinduljon a vírus

ezután letöltöd és telepíted ezt: [link]

és a gyors keresés meg is találja

2012. dec. 30. 09:29
 27/27 A kérdező kommentje:

Linuxom nekem is van, a munkám miatt, de nem fogok csak netezésért átmenni oda, most felrakok minden vírusirtót és leellenőrzöm a teljes számítógépet.

Köszönöm mindenkinek a segítséget.

2012. dec. 30. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!