Az ön számítógépe blokkolás alá kerűlt! (WTF? )
Túl sok minden van most rajta nincs kedvem újrarakni, megpróbálok felrakni agy vírusirtót, de inkább holnap.
Remélem nem a dutyiban ébredek:D.
Kösznöm a segítséget.
Hát öcsém,ugyanezt kaptam el én is,de ilyen nincs,mert a rendőrség nem blokkol gépeket.Főleg nem értesítenek ki valakit,hogy lebukott.
Itt egy link is róla,hogy kamu:
Nekem is az egész gépet ujra kellett telepítenem.
Tegyél fel avastot. Az ingyenes, de elég jó.
Egyébként pedig netezésre, filmezésre, zenehallgatásra és ilyen könnyebb dolgokra ajánlom neked valamelyik linuxot. Ott nincsenek ilyen problémák. Már 8 éve én is azt használok. Elsőre lehet, hogy bonyolultnak tűnhet, de csak más. Meg kell szokni. Az sem tökéletes, de sok segítő arc van a neten ha valamit nem tudsz..
Használj VirtualBoxot, azon meg Linuxot.Esetleg olyan programot, ami a gép és a net között létrehoz egy virtuális környezetet.
Például: Sandboxie, Returnil Virtual System, ToolWiz Time Freeze.
És vírusirtót, ha már van ingyenes.
az apám gépére is felkerült ez a vírus, pedig ő nem él ilyenekkel...
és sikerült telepítés nélkül megoldani
ha elég gyors vagy, akkor a bejelentkezés után a start\futtatásba beírod: msconfig
ekkor betölt egy windowsos alkalmazás, ami meggátolja, hogy elinduljon a vírus
ezután letöltöd és telepíted ezt: [link]
és a gyors keresés meg is találja
Linuxom nekem is van, a munkám miatt, de nem fogok csak netezésért átmenni oda, most felrakok minden vírusirtót és leellenőrzöm a teljes számítógépet.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!