Ti milyen gyakran tisztítjátok a gépeteket, és hogy?
Kompresszorral kifújás,esetleg porszívó?
Én ma úgy csináltam hogy levettem az oldalát,beállítottam mellé a ventillátor és kb 5-10 percig járattam.Hatott.:)
És arra lennék kíváncsi hogy ti milyen gyakran és hogy portalanítjátok a kicsikét?:D
A porszívó semmire sem jó, mert nem mozdítja meg a letapadt port. A gyakoriság függ attól, hogy hol használod, és mennyit. Pl földszinten több a por, szönyeg van, vagy járólap, dohányoznak-e, földön van a PC, vagy az asztalon, stb
A legjobb a levegőspré, aminek a vékony csövével be lehet férni a táp belsejébe, a CPU hütőborda közé. (A sprét tartsd mindíg függőlegesen!!!!)
Ha ezekkel sem szűnik meg a melegedési probléma, akkor kell csak a CPU hűtő alatt a pasztát cserélni. Tehát kérdésedre válaszolva tisztítani akkor kell, ha beporosodtak a hűtő felületek, konkrét gyakoriságot nem lehet mondani, de normál használat, és hely esetén mondjuk évente bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!