Ti hogyan tisztítjátok a billentyűzetet?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, ragad, mert izzad a mancsom a melegtől, de mégsem eshetek neki súrolószerrel...2012. aug. 26. 20:47
1/12 Hazardteam válasza:
Fogkefével és monitor tisztítóval. De tökéletesen tiszta nem lesz, csak a fombok max. Egyébként ki tudod pattintani a gombokat egyenként, kitakarítani az alattuk lévő részt mondjuk fülpiszkálóval, ecsettel, a gombokat meg tisztogathatod kedvedre (Ill. baromi hosszadalmas és idegesítő mozzanattal) Ez utóbbi esetben kell egy minta, ami alapján visszanyomkodod majd a gombokat, mondjuk egy másik billentyűzet sablonnak. Vagy veszel az új mosható fajtából:)
3/12 Hazardteam válasza:
az viszont vicc, ahogy leegyszerűsítetted
4/12 anonim válasza:
én is ki szoktam pattintani egyenként a billentyűket és megmosom őket:D
5/12 Hazardteam válasza:
Talán az a legkönnyebb. Persze csak óvatosan és megfelelő eszközzel, nem mint egy vadállat:) Mosogatószert neki, szárítgatás és szevasz, lehet visszapattintgatni.
6/12 anonim válasza:
Ráraksz fóliát a billentyűzetre és így nem izzasztod össze.
8/12 anonim válasza:
"az viszont vicc, ahogy leegyszerűsítetted"
Nem, az sem. Kihúzom, bedugom a csap alá, közben egy ronggyal átmosom.
Megvárom míg kiszárad és visszadugom.
3k forintos Logitech billentyűzet.
9/12 anonim válasza:
Nincs ebben semmi különös, én sem szarakodok, mosogatógépben tisztítom az ~5000 forintos billentyűzetemet.
10/12 Hazardteam válasza:
"3k forintos Logitech billentyűzet" - Melyik típus? Régóta akarok egy ilyet, bár most lenovo van, de csípem a logitech-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!