Hogy tudom a gépem a tv-re kapcsolni?
Figyelt kérdés
Vettem egy tv-t, rá szeretném kapcsolni a gépem a tv-n van: 2xHDMI, SCARFT, + antenna csatlakozó) a laptop egy toshiba satellitec66-2c7 van rajta: 2x usb fülhallgató, mikrofon, és monitor kapcsoló, olcsón, ha lehet jó minőségben szertném elvezetni a tv-hez, kb 10 méteres távba, hogy oldjam meg?2012. dec. 15. 16:28
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen teljesen használhatatlan válaszodat, mivel idáig én magam is eljutottam, és egy megoldást keresek amivel egy HDMI-vel nemm VGA-val felszerelt gépet hdmi-vel tudnám a tv-hez kötni, erre pedig a gyors linked nem adott választ.
2012. dec. 15. 17:01
3/6 anonim válasza:
veszel egy kábelt aminek az egyik végew a tv hdmi csatlakozójába a másik vége pedig a pc hdmi csatlakozójába megy bele, összedugod, utána asztal jobbegérgomb, képernyőfelbontás, és beállítgatod ahogy neked kell.
4/6 A kérdező kommentje:
a pc-nek NINCS HDMI csatlakozója
2012. dec. 15. 17:57
5/6 anonim válasza:
amúgy a gyors linkem is választ ad a kérdésedre, ha te nem látod, az már nem az én hibám
6/6 anonim válasza:
ezért fontosak a mondat közi írásjelek, hogy az ember megértse mit akarsz ne úgy kelljen kibugázni...
vagy van olyan kábel, ami a vga kimenetet scart á alakítja át, de azt egyáltalán nem ajánlom, mert az totál zsákbamacska, van amikor működik, van amikor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!