Mit vegyek egy énektanárnak karácsonyra?
A karácsony családi ünnep és a családba tartozó emberek kapnak és adnak egymásnak ajándékot .
Azt hogy olyan valakinek adjak ajándékot egy ilyen szent ünnepen ,
azt én a karácsony szentségének a meg gyalázásaként élem meg/át .
Én soha nem adtam senkinek ajándékot karácsonyra a családon kívül .
( és nem is fogok )
"Mit vegyek egy énektanárnak karácsonyra?"
Semmit , vegyen neki a saját családja .
elöszöris : kedves 1. commentelő
1 van hozzá közöd
2 én
3 tényleg most néze . ezt jól elirtam . csak már úgy megszoktam hogy ebbe a kategóriába írom a kérdéseim hogy véletlenül nem is vettem észre és rá állt a kezem. :-)
Nemkedves 2. commentelő
1. én nem azt kérdeztem hogy neked milyenek az elméleteid a karácsonyról
2. én nem azt kérdeztem hogy te kinek veszel ajándékot karácsonyra hanem hogy én és mit vegyek egy ( nagyon kedves ) énektanárnak karácsonyra !!!
3. én nem gondolom ezt szentségtörésnek azt viszont igen hogy a hejett hogy a rászorulóknak : daganatis felnőtek gyerekek , hajléktalanok segítése helyett drágábbnál drágább ajándékokat vesznek az emberek ahelyett hogy azt innkább ezekre a rászorulókra költenék a pénzt és hogy ennél a keresztény szent ünnepnél 10 / csak 3 család imádkozik napi 1-szer 2 család 2-szer és 1 család napi 3-szor !!!
4. az csak a te lelkiismereted hogy a családodon kívűl senki másnak nem veszel / adsz smemmit .
5. a karácaony nem csak arrlól szól hogy a családnak hanem hogy másoknaki is adj . én nem azt mondom hogy a családod szard le de másoknak is kell adini karácsonykor .
6. mellesleg a tanárt húztam
7. Hogyha csak NEGATÍVUMOD van egy szent ünneprő szóló kérdésnél akkor inkább ne is írj , senki nem kötelez rá !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!