Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit vegyek egy énektanárnak...

Mit vegyek egy énektanárnak karácsonyra?

Figyelt kérdés
Egy 40-50 idős körüli férfi . Énektanár és őt kéne megajándékoznom.
2012. dec. 12. 16:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmi közöm hozzá, de kíváncsiskodnék: te magad akarsz neki ajándékot adni, vagy az osztály? Egyébként fura kategóriába tetted.
2012. dec. 12. 17:04
 2/5 karesz01 ***** válasza:

A karácsony családi ünnep és a családba tartozó emberek kapnak és adnak egymásnak ajándékot .

Azt hogy olyan valakinek adjak ajándékot egy ilyen szent ünnepen ,

azt én a karácsony szentségének a meg gyalázásaként élem meg/át .

Én soha nem adtam senkinek ajándékot karácsonyra a családon kívül .

( és nem is fogok )

"Mit vegyek egy énektanárnak karácsonyra?"

Semmit , vegyen neki a saját családja .

2012. dec. 12. 17:13
 3/5 A kérdező kommentje:

elöszöris : kedves 1. commentelő

1 van hozzá közöd

2 én

3 tényleg most néze . ezt jól elirtam . csak már úgy megszoktam hogy ebbe a kategóriába írom a kérdéseim hogy véletlenül nem is vettem észre és rá állt a kezem. :-)

Nemkedves 2. commentelő

1. én nem azt kérdeztem hogy neked milyenek az elméleteid a karácsonyról

2. én nem azt kérdeztem hogy te kinek veszel ajándékot karácsonyra hanem hogy én és mit vegyek egy ( nagyon kedves ) énektanárnak karácsonyra !!!

3. én nem gondolom ezt szentségtörésnek azt viszont igen hogy a hejett hogy a rászorulóknak : daganatis felnőtek gyerekek , hajléktalanok segítése helyett drágábbnál drágább ajándékokat vesznek az emberek ahelyett hogy azt innkább ezekre a rászorulókra költenék a pénzt és hogy ennél a keresztény szent ünnepnél 10 / csak 3 család imádkozik napi 1-szer 2 család 2-szer és 1 család napi 3-szor !!!

4. az csak a te lelkiismereted hogy a családodon kívűl senki másnak nem veszel / adsz smemmit .

5. a karácaony nem csak arrlól szól hogy a családnak hanem hogy másoknaki is adj . én nem azt mondom hogy a családod szard le de másoknak is kell adini karácsonykor .

6. mellesleg a tanárt húztam

7. Hogyha csak NEGATÍVUMOD van egy szent ünneprő szóló kérdésnél akkor inkább ne is írj , senki nem kötelez rá !!!

2012. dec. 13. 17:46
 4/5 anonim válasza:
bár már elmúlt a karácsony,én egy karácsonyi dalt énekelnék el neki. annak tutira örülne! :) nem baj,majd jövőre...
2013. febr. 15. 12:39
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi
2013. febr. 17. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!