Az Assassin's Creed PC-s játékot szeretném megvenni karácsonyra, de szerintetek vinné a gépem? Az ajánlott processzor 2.6 GHz, nekem pedig 1,70 GHz, a minimum RAM: 1 GB, míg az enyém 640 MB. Lehetséges, hogy még így is vinné?
Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 18:36
1/7 anonim válasza:
Milyen a VGA-d? De szinte semmi esélye hogy elvinné..
2/7 anonim válasza:
Inkább egy új gép kéne..
Biztos nem menne
3/7 anonim válasza:
100% hogy még csak nem is döcögne... a minimum gépigényen is szinte játszhatatlan. Neked még az sincs meg.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszike a gyors válaszokat! :)
Akkor ha esetleg beúkítanék ezt-azt a gépen, akkor szerintetek mit és mennyire érdemes?
2012. dec. 3. 19:19
6/7 A kérdező kommentje:
*újítanék
2012. dec. 3. 19:19
7/7 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy menne. Én ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy ha nincs játszható demója (a PS3/XBOX trailer nem hat meg), akkor szerzek egy játszható "demót" (torrent, természetesen), és kipróbálom. Ha jó, törlöm és megveszem, ha nem, akkor törlöm és nem veszem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!