Pár kérdést tennék fel?
Hőmérsékletekről szeretnék kérdezni,
van egy fx 6300 processzorom, ami alaphangon 40-41 fokon van, játék közben nevetve felmelegszik 50-52-re, persze huzamosabb ideig még nem teszteltem, hogy netán elkalandozik e 60-70 körkényére (aminek nem örülnék),
a videókártya hd 7850, aminek a legalacsonyabb hőmérséklete 34 fok volt, ami annyitól felugrik 42-44-re hogy elinditok egy videót (vagy slendert, lol), persze feljebb annyira nem akarózik menni, mint a proci,
másik a játékokkal kapcs-ba, az euro truck simulator 25-35 fps-el megy mindent kimaxolva, 1440X900-as felbontáson! Megvagyok ilyedve , 1920x1020-as felbontáson már nem is birnám futatni, csak mondjuk ha lejjebb vennék a csili vili dolgokból, ami mondjuk nem probléma, csak hát a ETS2- mégse az a szép , jó játék, persze nem a graf, a lényeg :D
félek, most ha "kipróbálom" a battlefield 3-at, hogy hogy megy akkor menne 5 fps-el? Néztem videókat ezzel a kártyával, és ment ott kb 35 fps-t, kb maxon,
Az Omsi busz szimulátor is megvan, azt is kipróbáltam , berlin max beállitások, és 15 fps, hát , nem a legjobb :D.
(persze, hallotam hogy a omsi nem a optimalizációról híres)
NA de a lényeg, a hőmérsékletröl akkor mi a vélemény, meg a fps-adatokról?
igen, csak az alapfok az, nem tudom, olvasgatom hogy valakinek 30-35 fokos a fx-e, nekem alaból 40, jelenleg 43,
a vidikártya is jó szerinted? Hogy egy kis videónézéstöl felugrik 43-ra?
És a játékokkal mi a helyzet?
Amúgy a ház sharkoon vaya, szóval nem a szellőzés istensége,de na erre volt pénz:D,
egyébként az oldal lap levétele segit valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!