Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Pár kérdést tennék fel?

Pár kérdést tennék fel?

Figyelt kérdés

Hőmérsékletekről szeretnék kérdezni,

van egy fx 6300 processzorom, ami alaphangon 40-41 fokon van, játék közben nevetve felmelegszik 50-52-re, persze huzamosabb ideig még nem teszteltem, hogy netán elkalandozik e 60-70 körkényére (aminek nem örülnék),

a videókártya hd 7850, aminek a legalacsonyabb hőmérséklete 34 fok volt, ami annyitól felugrik 42-44-re hogy elinditok egy videót (vagy slendert, lol), persze feljebb annyira nem akarózik menni, mint a proci,

másik a játékokkal kapcs-ba, az euro truck simulator 25-35 fps-el megy mindent kimaxolva, 1440X900-as felbontáson! Megvagyok ilyedve , 1920x1020-as felbontáson már nem is birnám futatni, csak mondjuk ha lejjebb vennék a csili vili dolgokból, ami mondjuk nem probléma, csak hát a ETS2- mégse az a szép , jó játék, persze nem a graf, a lényeg :D

félek, most ha "kipróbálom" a battlefield 3-at, hogy hogy megy akkor menne 5 fps-el? Néztem videókat ezzel a kártyával, és ment ott kb 35 fps-t, kb maxon,

Az Omsi busz szimulátor is megvan, azt is kipróbáltam , berlin max beállitások, és 15 fps, hát , nem a legjobb :D.

(persze, hallotam hogy a omsi nem a optimalizációról híres)

NA de a lényeg, a hőmérsékletröl akkor mi a vélemény, meg a fps-adatokról?

2012. nov. 27. 19:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Az 50-60 celsius bőven jó.
2012. nov. 27. 20:04
 2/2 A kérdező kommentje:

igen, csak az alapfok az, nem tudom, olvasgatom hogy valakinek 30-35 fokos a fx-e, nekem alaból 40, jelenleg 43,

a vidikártya is jó szerinted? Hogy egy kis videónézéstöl felugrik 43-ra?

És a játékokkal mi a helyzet?

Amúgy a ház sharkoon vaya, szóval nem a szellőzés istensége,de na erre volt pénz:D,

egyébként az oldal lap levétele segit valamit?

2012. nov. 27. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!