Melyik a jobb netbook?
Figyelt kérdés
A legfontosabb tulajdonság az üzemidő ( minél többet bírjon, word, net, néha 1-1 film megnézésére kellene). A következő netbookok közül melyiket vásároljam meg?
Köszönöm a segítséget :)
2012. nov. 18. 01:08
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! :) Még annyit hadd kérdezzek, hogy miért pont a másodikat? Mert nem Atomos?
2012. nov. 18. 10:33
4/8 anonim válasza:
is, meg mert elég jó kis VGA van benne, nem pedig integrált szutyok.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen még egyszer, szerintem megszületett a döntésem! :)
Ha meglesz megírom, hogy szuperál :D
2012. nov. 18. 10:54
6/8 A kérdező kommentje:
Még egy gyors kérdés ha nézi valamelyikőtök:
Asus eee pc r051bx:
Vagy a fent említett 1015?
Állítólag a 1015-et lehet kapni 5200 mAh-os aksival, de én nem találok csak fele teljesítményűt :S Az r051bx meg 5200-es és az állítólag többet is bír. Szerintetek?
2012. nov. 18. 11:58
7/8 lindmayer válasza:
edigitalosban nagyobb az akksi
megsúgom ezekben is integrált a grafikus vezérlő, de az amd által gyártott processzorokban(amik körül választani tudunk) sokkalta erősebb a grafikus teljesítmény
8/8 A kérdező kommentje:
Az edigitálosat rendeltem, köszönöm szépen a segítséget! :)
2012. nov. 18. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!