Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik netbook a jobb?

Melyik netbook a jobb?

Figyelt kérdés

[link]

vagy

[link]

Egyetemre kell,ezért mindenképp netbookot szeretnék, mert azt könnyebb szállítani. Szinte csak netezésre kell, szövegszerkesztésre, stb meg, hogy egy 720p-s .mkv videót le tudjak vele játszani. Melyiket érdemesebb megvenni? Illetve, az egyiken Linux van, és nagyobb a RAM-ja, csak nem tudom érdemes-e rá, illetve, hogy USB-ről tudok-e tenni rá Windows7-t és jól fog-e működni...

Köszönöm!

2012. szept. 12. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Az ACER erősebb. Igen lehet usb-ről windows hetet telepíteni és jól fog működni.

[link]

2012. szept. 12. 18:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Acer.

És igen, lehet USB-ről windowst telepíteni, de minek?! Netezni, szövegszerkesztéshez és videó lejátszásra teljesen fölösleges a Windows, a Linux is tökéletes rá, sőt! Azzal még a vírusokkal sem kell bajlódni, ami egy egyetemen használt, sok hálózattal találkozó gépnél nem hátrány.

2012. szept. 12. 18:55
 3/8 A kérdező kommentje:
És a drivereket nem kell majd újratelepíteni?
2012. szept. 12. 18:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak mert pl a wifi, ami a suliban van pl csak Windowsokkal működik rendesen...:\
2012. szept. 12. 19:58
 5/8 anonim ***** válasza:

1. Linuxon az esetek 99%-ában nem kell drivert telepíteni, mert minden benne van a rendszerben. Feltelepíted és egy komplett rendszert kapsz, nem kell driverek után kutakodni

2. Olyan nincs, hogy "csak Windowsokkal megy" a wifi. Ha van egy vezeték nélküli hálózat és egy wifi képes gép, akkor tökmindegy, milyen rendszer van a gépen, fog tudni kapcsolódni.

2012. szept. 12. 20:10
 6/8 A kérdező kommentje:

Hmm, nem tudom, én ebből azt szűrtem le: [link]

De köszönöm!

2012. szept. 12. 20:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát igen, "egzotikus" beléptető módja van, de működik ez is Linux alatt, csak legfeljebb pár config file-t is meg kell piszkálni.
2012. szept. 12. 22:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Hmm, majd utánajárok, köszönöm! :)
2012. szept. 12. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!