asus
dul 2.0Ghz
4Gd ram
256 HD ati
viszi a nfs shift-et, minimumon semmit nem akad ha játszani szeretnél asztalit vegyél
nekem:
Intel pentium D (dual core) 3.0Ghz
2Gb ddr2 ram
256os ati HD grafos (kihangsúlyozom ha egy asztali gépben van 128as grafos az vetekszik egy notebookban levő 512essel)
viszi a gta-et is ;) simán
undercoves assassin creed összes rész
cod összes rész
MOH limited edition stb :)
én irtam az utolsó 4 komit (ezt is beleszámitva) bocsi mindig kihagyok valamit... 100.000forintból tudsz összerakni ilyet:
asztalit
dual 2.5ghz
4gb dd2 (legolcsóbb)
512 nvidea/ati
250Gb hdd
100.000et nemér meg egy ilyen gép
Megsúgom te annyi adatot össze hordtál hogy csak na a semmiért!
Elárulom hogy pl órajelből memória méretből nem lehet következtetni semmire(értsd:SEMMIRE) teljesítmény szinten.
Kérdező játszani asztalit vegyél.
ó, nem játék az elsődleges:)
Természetesen nem várok csodákat egy 100e forint körüli notebooktól/netbooktól, nem őrültem meg:)
Csak érdekelt. Egyik osztálytársamnak van egy Acer netbookja. Meglepődtem, mert sokkal többet tud egy ilyen kis gép, mint amennyit én gondoltam róla. Pedig az már több, mint egy éves. Eddig notebookot akartam venni, de rájöttem, hogy egy 12 colos jobb fajta netbookkal is ki tudnék békülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!