Segítene valaki?
Figyelt kérdés
mikor bekapcsolom a youtube-t akkor a gép nem ad hangot nekem úgy van hogy van egy 5.1 hangkártyám és abba beledugva a keverő és a keverőbe pedig a hangszóró,de ha pl: a virtual dj be indítok zenét akk működik és tudom külön kezelni csatornákat meg minden.azt szeretném tudni hogy most mit csináljak2012. nov. 16. 21:36
1/7 Neuhauser László válasza:
1. lehetőség: Próbád másik böngészővel, illetve frissítsd őket
2. lehetőség: Adoba Flash Playert frissítsd
3/7 A kérdező kommentje:
igen azt elfelejtettem odaírni hogy internet Explorer-el megy és firefoxal is csak a chrome-mal nem
2012. nov. 17. 08:52
4/7 A kérdező kommentje:
ja és most jut eszembe hogy múltkor a toolbar cleaner-el töröltem minden toolbart lehet hozzá v. mi köze?
2012. nov. 17. 09:33
5/7 Neuhauser László válasza:
Sajnos a Chrome - ot nem ismerem
Próbáld meg, hpgy vezérlőpultból uninstallálod, aztán leszeded valahonnan a legújabbat (pl.: ipon.hu/utils , vagy szoftverbazis.hu) , és felrakod.
6/7 A kérdező kommentje:
már próbáltam egy pár napja:-(
2012. nov. 17. 18:37
7/7 Neuhauser László válasza:
Akkor lehet, hogy ezt a verziót elk****át...
Nem e vagy az egyetlen, akinek ugyanez a problémája, tele a GYIK ilyen kérdésekkel, és senki nem tud megoldást...
setleg, szerezz be egy régebbi Chrome - ot, vagy amíg nem jön ki az újabb verzió, addig használj mást
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!