Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Régi PC alkatrészeket ki...

Régi PC alkatrészeket ki gyűjthet?

Figyelt kérdés

Találtam pár NAGYON régi PC alkatrészt. Hangkártya, TV tuner kártya, RAM, floppy meghajtó, valami ventilátor, de szerintem nem processzorra. Nem tudom, hogy működnek-e, abból indulnék ki, hogy nem.

Van olyan, akinek bármilyen célra érdekes lehet (akár valami dekorációt gyártani belőle) azon kívül, hogy kidobom a kukába?

tegnap 15:49
 1/3 Szirty ***** válasza:
49%

Mivel elektronikai hulladéklerakó helyeken tonna számra állnak ilyen alkatrészek (de konkrétan hegyekben) nem igazán van számottevő értékük.

Néhány ritka és működő darabtól eltekintve.

tegnap 16:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor ez is oda kerül. Igazából nekem mindegy, nem feltétlenül eladni akarom, mivel nincs értékük. De ha valaki tudja valamire hasznosítani, akkor talán jobb helye is lehetne a szemétnél. Ezek szerint nincs.
tegnap 17:18
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

Itt tuti találsz olyat aki átveszi :)

tegnap 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!