Ha webshopból rendelek számítógép alkatrészeket cpu,vga,alaplap stb.Futárszolgálattal mennyire biztonságos számítógép alkatrészeket hozatni?Tapasztalat?
Figyelt kérdés
tegnap 18:47
1/3 anonim válasza:
Az eladónak sem érdeke a termék sérülése, amitől úgyis el fogsz állni, és bukja a dolgot. Mindent jól bélelve szoktak csomagolni, szükség esetén még a sérülékenységre utaló piktogramok és feliratok vannak. 50-70 colos tévéket sem személyautóval visznek már haza az emberek, mert be sem fér a doboz. Azt is ugyanúgy feldobják egy furgonra, és épségben megkapod.
2/3 Luminary válasza:
Jó eséllyel megkapod épségben, a nagy kérdés csak az, hogy mikor...
Arról még nem hallottam panaszkodni senkit, hogy sérülten kapta meg a terméket, de a két hét stb. már számtalanszor feljött. Ha csak lehet személyes átvételt szoktam választani. Amikor valamiért még sem azt választottam, akkor meg minden rendben volt.
3/3 anonim válasza:
Gondolod még soha senki nem vett számítógép alkatrészt futárszolgálattal se házig se automatáig..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!