Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez az oldal biztonságos...

Ez az oldal biztonságos lehet? Meg kapom e a csomagom vagy nem?

Figyelt kérdés
[link]

nov. 13. 22:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát, fifty-fifty. Bár rendelkezik ÁSZF-fel, és részletes kapcsolati adatokkal, semmilyen jellegű magyar jogi vonatkozása nincsen, kizárólagosan Csehországban vannak bejegyezve, ha be vannak egyáltalán.

Telefonszámmal nem rendelkezik, postacímet sem adtak meg külön csak székhelyet.

Nem sok energiám van cseh nyelvű cégjegyzéket ellenőrizgetni, de van rá esély hogy nem is valós a cégadat.

Az is gyanús hogy ingyen házhoz szállítják, olyat a szomszéd utcából a futár sem csinál itt...

Én személy szerint nem bízom meg bennük egyáltalán. Ha csak csehek, akkor miért csak magyaroknak üzemelnek, miért ingyen, és miért nincs élő kapcsolat?

nov. 13. 22:45
 2/4 anonim ***** válasza:
nov. 13. 22:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is izgulok hogy meg fogom-e kapni. SMS-t már kaptam. Pedig nem rendeltem semmit. 🙄
nov. 14. 02:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
* Megkapom-e a csomagom vagy nem?
nov. 14. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!