Daniel.T kérdése:
Win8 és Win Xp dupla op rendszer esetében hogy tudom beállítani a pc-t h indításkor kitudjam választani a használni kívánt op rendszert?
Figyelt kérdés
Win Xp mellé telepítettem a Win 8-at de indításkor nem jelenik meg a kezelő felület, hogy kitudjam választani a kívánt op rendszert mint a win7 esetében (Win8at indítja automatikusan). Mindkét op rendszert szeretném használni, hogy tehetem ezt meg? Az orvosságokat előre is köszönöm :))2012. nov. 7. 20:34
1/4 MSC válasza:
szükséges 2 partíció a merevlemezen egyikre win8 másikra xp és amikor csippant egyet a gép bekapcsoláskor ha csippant ha nem akkor bekapcsoláskor kezd nyomogatni az f8 ott bedja hogy honnan szeretnél bootolni. ha ezt nem adja be akkor biosban a boot prioritibe tudod ezt megoldani csak tudnod kell hogy melyik partíción melyik van (ha ueefi biosod van akkor könnybb)
2/4 A kérdező kommentje:
azt a partíciót boot-oltam be amin az xp van (ez a partíció külön winchesteren van) de így is a win 8at töltötte be..
2012. nov. 7. 22:12
4/4 A kérdező kommentje:
Köszöntem! :D
2012. nov. 7. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!