Csakazarsenal kérdése:
Toshiba laptopom valószínűleg a gyakori túlmelegedés miatt leszabályoz, elveszi a képet, csak kikapcsolni tudom. Laptophűtő megoldhatja a problémát? Vagy valami mást javaslat?
Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 08:49
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy megoldja, de neked is tudnod kell, hogy a laptopokat kb. két évente cserélni kell nem rákenni a hűtőzsírt.
2/6 anonim válasza:
Kati3000 válasza:
A rendszeres karbantartásról hallottál?
például kb 3000 Ft ér egy szerviz kitakarítsa neked
mind hardveren mind szoftveresen
de ha az ember fia vagy lánya elég ügyes akkor megtakarit 3000 ft ot
3/6 A kérdező kommentje:
Szervizelés megvolt, rendberakták, vettem laptophűtőt is, mégis a probléma továbbra is megvan. Lehetséges, hogy az aku okozza? Segítsetek!
2012. dec. 6. 17:46
4/6 anonim válasza:
én csak jótanácsot szeretnék adni: behányt a laptophűtőm, elmentem egy szaküzletbe (amire errefelé igencsak elterjedt és jó) , és bent aztmondták, hogy felesleges venni laptophűtőt, vigyem be inkább neki, és 2000 forintért kitakarítja nekem, és 1000x jobb, mintha laptophűtő "hűtené" ... szóval laptophűtőt ne vegyél, felesleges ...
5/6 anonim válasza:
persze, hogy ezt mondta... öregem...
6/6 killer72 válasza:
Ez hulyeség a hütő mert a gépemmel is ez volt és kicserélték a ramot és jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!