Miért áll le az acer laptop játék közben?
Hát azért nem kell egyből szakemberhez vinni kitakarítani, csak akkor ha kezdők vagyunk a számítógépek összetételéből vagy nem értünk egyáltalán hozzá, és persze nincs egyetlen ismerősünk se, aki értene hozzá. s
Szerintem ezért 3000 Ft elég húzós ár, mert kb. 30-40 perces munka még akkor is, ha hasonló laptopot nem is szedett szét a szakember előtte, ha meg igen akkor még jobban rövidül ez az idő. Ja és nem tudom, miért kell "szaktudás" egy gép szétszedéséhez, sokkal inkább tapasztalat kell! Magyarul szét kell szedni, azt akinek van egy kis józan paraszti esze, az látja hogy kell részről részre szétszedni, és ahol poros ott letörli, azt kész!
Ennyi pénzért én már operációs rendszer is telepítenék bárkinek a laptopjára pedig az sokkal időigényesebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!