Ha az xbox live-t bannolják mit lehet tenni és mért bannolják?
Figyelt kérdés
Sokszor hallotam erröl a dologrol és sok fúrumba írták online játékoknál pl"bocs de nekem banolták az xbox livetmet ezért nem tudok menni".hogy lehet a ban ellen védekezni és hogy oldhatjuk fel a bant?(nekem nincs xboxom csak érdekel a kérdés ha lenne)2009. aug. 11. 16:25
1/1 anonim válasza:
a ban ellen úgy lehet védekezni hogy amikor falshelik akkor állítólag 2 fajta flash van, az egyik olyan amit nehezebben vesznek észre live-on, de haveromat így is elkapták szóval ez se biztos módszer, ha meg elkaptak akkor elvileg vagy veszel egy új gépet mert kibannolnak egy életre, vagy hallottam olyanról hogy lehet vele valamit kezdeni,de ez se biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!