Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Xbox360-at mikor bannolják?

Xbox360-at mikor bannolják?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy flashhelt xbox360-at de multizni is szeretnék vele...tehát az lenne a kérdésem ha van mondjuk 3db eredeti játékom amivel multizok meg 20db másolt amivel csak singlébe játszok akkor is bannolják a gépem? Tehát hogy működik ez az egész a gépet nézik meg hogy flashhelt-e vagy a játékot amivel játszol?

És még annyi lenne a kérésem hogy tudnátok oylan játékokat ajánlani amivel osztott képernyőn (2karral) lehet játszani? pl:verekedős,autós xbox260-as persze

2009. nov. 11. 18:45
 1/5 anonim ***** válasza:

amikor másolt játékkal mész fel livre akkor bannolnak most szombaton volt egy hullám ami engem is kinyírt

a 2. részére meg Forza 2-3 mortal kombat vs dc universe soul caibour 4

2009. nov. 11. 18:51
 2/5 A kérdező kommentje:

akkor a live -ot én kapcsolom be rajta ha akarom működik ha akrom nem? pl:mikor nem eredetivel játszok ki tudom rajta kapcslni?

2.,köszi elmentem ezeket a címeket

2009. nov. 11. 19:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Hogy fulladna meg ez a banda: [link]
2009. nov. 15. 17:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha flashelt géppel játszol eredeti játékkal, akkor csinálj egy online profilt amiben bejelentkezve csak az eredeti játékokkal játszol!

Ha nem ezekkel akkor irány az offline profil és inkább húzd ki a net kábelt!

2009. nov. 15. 20:34
 5/5 A kérdező kommentje:
értem köszi! mert igazából csak 1 db játékkal akarok multizni a töbi meg jó simán "singlébe"
2009. nov. 15. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!