Xbox360-at mikor bannolják?
Szeretnék venni egy flashhelt xbox360-at de multizni is szeretnék vele...tehát az lenne a kérdésem ha van mondjuk 3db eredeti játékom amivel multizok meg 20db másolt amivel csak singlébe játszok akkor is bannolják a gépem? Tehát hogy működik ez az egész a gépet nézik meg hogy flashhelt-e vagy a játékot amivel játszol?
És még annyi lenne a kérésem hogy tudnátok oylan játékokat ajánlani amivel osztott képernyőn (2karral) lehet játszani? pl:verekedős,autós xbox260-as persze
amikor másolt játékkal mész fel livre akkor bannolnak most szombaton volt egy hullám ami engem is kinyírt
a 2. részére meg Forza 2-3 mortal kombat vs dc universe soul caibour 4
akkor a live -ot én kapcsolom be rajta ha akarom működik ha akrom nem? pl:mikor nem eredetivel játszok ki tudom rajta kapcslni?
2.,köszi elmentem ezeket a címeket
Ha flashelt géppel játszol eredeti játékkal, akkor csinálj egy online profilt amiben bejelentkezve csak az eredeti játékokkal játszol!
Ha nem ezekkel akkor irány az offline profil és inkább húzd ki a net kábelt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!