Mennyibe kerül egy jó gépház?
Figyelt kérdés
Ha lehet linket is kérnék. Egyáltalán mitől függ, hogy jó-e?2012. nov. 1. 21:37
11/29 anonim válasza:
Szóval összekevered a számítógépet a házzal (doboz).
12/29 anonim válasza:
Szerintem a kérdező egy új számítógépet szeretne 30k-ért, ami nem fog menni. Vagy én nem tudom...
13/29 A kérdező kommentje:
Én a számítógép ˇˇagyáraˇˇ gondolok.
2012. nov. 1. 21:57
14/29 anonim válasza:
Ami elraktározza a zenéket, egyéb adatokat? Mint pl a C meghajtó?
15/29 A kérdező kommentje:
Én arra gondolok, ami ott van a lában mellett, amikor leülök a gép elé.
2012. nov. 1. 21:59
16/29 anonim válasza:
Amit látsz kívülről, igen a számítógép ház(!). De az nem csinál semmit, csak tartja a többi alkatrész, ami a tényeges munkát végzi (pl processzor, merevlemez, alaplap, videókártya, stb). Neked akkor csak egy üres számítógépház kell? (amiben nincs semmi)
17/29 anonim válasza:
Például nekem ilyen van: [link]
18/29 A kérdező kommentje:
Nem. Egy olyan kell amiben benne van a többi cuccos is és azok a cuccok kitűnően végzik a dolgukat. 20.000-ből kijönne?
2012. nov. 1. 22:03
19/29 Komplikato válasza:
Alap minimál számítógép monitor NÉLKÜL olyan 60.000.
Egy olyan amivel lehet picit játszani, kicsit több tárhelye van 100.000
Egy olyan amivel lehet jókat játszani 130-150.000
Ami mindent jól csinál az olyan 220-240.000
30.000-ért használt gépet lehet összeszedni, de az igaziból alap dolgokra is lehet lassú.
20/29 anonim válasza:
A számítógép ház az csak a "doboz", amibe belekerülnek az alkatrészek. Ezekből is van sokféle, nem csak kinézetben (az előző oldalon leírták, hogy mit tud egy minőségi ház).
A számítógép viszont maga a ház, benne az alkatrészekkel és a rákötött perifériákkal.
Ahhoz, hogy tudjunk segíteni jó számítógépet ajánlani, ismernünk kéne az igényeid (mire szeretnéd használni) és, hogy mennyit tudsz rá áldozni.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!