Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hova dugjam be, a gépház...

Hova dugjam be, a gépház ventilátor kábeleit?

Figyelt kérdés
Szóval 1-2 hete volt itt gépszerelő, és akkor húzta ki (gépház"raidmax smilodon") a hátsó venti, oldalsó venti, és egy 3.ventit ami a plexin helyezkedik el , mind a 3 4pin-es , és nem tudom mihez dugjam(ja elég láma vagyok ehhez )
2012. szept. 26. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Igy négy pines [link]

vagy igy: [link] ?

Felsőhöz találsz szabad tápkábelt, alsót pedig az alaplapra, akkor is rákötheted ha csak 3 pines csatlakozó van az alaplapon.

2012. szept. 26. 20:45
 2/5 A kérdező kommentje:

Ja igen, bocs, a fehérféle 4pin

[link]

2012. szept. 26. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Vagy van 3 ilyen szabad, tápból jön ki meghajtókhoz megy, ahová nincs meghajtó kötve oda kötheted.

Vagy van ott egy elosztó kábel is valahol amit kikötött és elfelejtett visszakötni, elpakolta a gép mellé vagy benn hagyta a házban és csak kihúzta hogy hozzáférjen a kütyühöz.

Tehát ilyen is lehet: [link]

vagy akár ilyen is: [link]

2012. szept. 26. 21:15
 4/5 A kérdező kommentje:
köszike, akkor lényegében mindegy, hogyha a táphoz nyomom, ha belepasszol ugye
2012. szept. 26. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez csak oda passzol, máshová nem, ahol van szabad oda kötöd. Én csak feltételezem hogy ennyi szabad nincs, igy vagy volt közbeiktatva egy elosztó vagy nem is volt mindhárom venti aktív.
2012. szept. 26. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!