Akármilyen régi is egy gépház és ATX-es foglalatú, akkor abba pakolhatok bele mostani új cuccokat?
Figyelt kérdés
Szóval van már egy nagyon régi házam olyan 5-6-7 éves. ATX-es alaplap van benne. Azt szeretném megtudni, hogy mostani új dolgokat (vidikari, alaplap, táp stb) is rakhatok bele (az idő folyamán ezek úgymond nem növekedtek/csökkentek)? Tudom hogy eléggé hülye kérdés, de nem tudom erre a választ :D2012. aug. 29. 20:23
2/4 A kérdező kommentje:
Kössz. Az gondolkoztam, hogy mára már biztosan lecsökkentek a termékek méretei új szabvány van stb. De akkor sem :D
2012. aug. 29. 20:27
3/4 anonim válasza:
Ha ATX, akkor természetesen belemennek a mai ATX vagy mATX alaplapok és a hozzávalók. A mai cuccokhoz viszont régi ATX tápok nem biztos, hogy jók, így azt is ajánlatos cserélni egy modernebb típusra. Az újabb ház is megfontolandó lehet, hiszen az előlapi csatlakozók, a szerelhetőség és a szellőztethetőség sem mindegy illetve az alkatrészektől függően (CPU hűtő, VGA) a méretek sem.
Egy modern típusú ház sok extrával rendelkezhet a régi modellekhez képest. ;)
4/4 anonim válasza:
Igen ha ATX bele tudsz tenni mai dolgokat probléma nélkül. Nekem van 15 éves gépházam is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!