Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hova kell bekötni a hűtő...

Hova kell bekötni a hűtő ventillátorokat a gépbe?

Figyelt kérdés
Elterveztem, hogy venni fogok 2-t mert mért ne, de elég hülye vagyok hozzá ilyet még nem csináltam, szóval hova kell bekötni? alaplapra kell rádugni vagy hogy?

2012. aug. 13. 17:59
 1/3 cianidetil ***** válasza:
az alaplapodon találsz kis tüskéket.Az lesz alájuk(föléjük,melléjük,alaplapfüggő),hogy CPU fan.Ezekre szokták.de ha nem akarod az alaplapra,akkor lehet venni a tápkábelhez is átalakítót.De azon nem tudod szabályozni a fordulatszámot.
2012. aug. 13. 18:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Szétszedtem a gépet és nekem van egy olyan, hogy cpu fan de abban van a proci hűtője, van még olyan hogy PWR fan és van még egy CHA fan , több nincs. ASUS P7P55 LX- alaplapom van [link]
2012. aug. 13. 18:24
 3/3 cianidetil ***** válasza:

Igen,ezek lesznek azok!!Megnéztem az alaplapod,a hátsót dugd

felülre a proci fölé,az oldalsót pedig középre.a méretről annyit,hogy minél nagyobb,annál halkabb,mert lasabban kell forogjon ugyan azon teljesítményhez.én 12 cm átmérőjű ventiket használok.Márkában Zalman,vagy Chieftec.Árban kb 400-600 ft-al kerül többe,de az életartam jóval meghaladja az átlagosat.

2012. aug. 13. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!