Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miután bekapcsolom a számítógé...

Miután bekapcsolom a számítógépemet, miért lassú az első kb.3-4 percben?

Figyelt kérdés

Bekapcsolom a gépemet, és amikor megnyitok egy mappát, kb. 3-4 perc múlva hozza be. De kb. 10 perccel a bekapcsolás után meg már működik rendesen. Miért? Nincs egy rossz gépem, hogy indokolt legyen a lassúság...

Processzor: Intel Core i5 760 3.20GHz

Memória: 2 x 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM

Videókártya: Nvidia GeForce 550GTX-Ti

DirectX-verzió: DirectX 11

Op. rendszer: Windows 7

Alaplap: Asus P7P55 LX

2012. okt. 29. 05:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
vírusscan
2012. okt. 29. 05:57
 2/11 A kérdező kommentje:
Szoktam csinálni. Eredeti AVAST-om van, és a legutóbbi vizsgálatot kb. 1 hete csináltam meg.
2012. okt. 29. 07:05
 3/11 anonim válasza:
Lehet sok program indul a háttérbe bootolásnál. A keresőbe írd be hogy msconfig, és ott felül lesz egy olyan fül hogy automatikus indítás. Ott kiveheted az olyan programokat amik nem szükségesek! Mellesleg ajánlom az Auslogics BoostSpeed programot! Jó kis optimalizáló program, és van benne olyan funkció hogy kikapcsolhatsz felesleges programokat szolgáltatásokat amik feleslegesen mennek!
2012. okt. 29. 12:09
 4/11 A kérdező kommentje:
Ezzel kapcsolatban egy kérdésem lenne. Honnan tudom, hogy melyik programra nincs szükségem, vagy hogy ne induláskor induljon el?
2012. okt. 29. 14:48
 5/11 anonim ***** válasza:
Mármint a vírusscan csinálja ami automatikusan elindul bootolás után.
2012. okt. 29. 14:50
 6/11 A kérdező kommentje:
Szóval montihun... Kapcsoljam ki azt a beállítási izét, ami alapból ellenőrzi a gépet indulásnál? Mert azt nem akarom, hogy ne védje a gépemet. Szokott időnként kiírogatni, hogy egy-egy weboldalt blokkolt mert vírust érzékelt...
2012. okt. 29. 15:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Azért jobb ha végigvárod. Esetleg egy gyorsabb vinyó lendítene a dolgon.
2012. okt. 29. 18:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Amúgy Startup Scanra gondoltam, ami bootoláskor végignézi a rendszerfájlokat (meg lehet nem csak azokat, azért olyan lassú).
2012. okt. 29. 18:12
 9/11 A kérdező kommentje:
Értem. Hát a vinyóval szerinte,m várok addig, míg megint tönkre megy benne valami xD. Legutóbb tavaly karácsonykor ment el benne egyszerre a RAM meg a Winchester, szóval... És köszi a segítséget! Sőt... Lehet nem is lett volna szükséges kiírni ezt a kérdést... Hiszen fizetéskor úgyis hívni fogunk egy embert, aki frissíteni fogja az Avastot, és akkor megkérdezem tőle. De azért köszi a segítségeket!
2012. okt. 29. 18:57
 10/11 anonim válasza:
3. vagyok! hát elsősorban az olyanokat kapcsold ki amiről tudod hogy micsoda! pl skype, msn, steam, ami elindul de nem feltétlen használod, de esetleg utánna nézhetsz hogy mi micsoda ott!
2012. okt. 29. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!