Hogyan tudom összekötni a számítógépemet az 5.1-es házimozimmal?
Figyelt kérdés
Akárhogy próbálom nem tudom megoldani hogy szóljon hang a házimoziból.A pc-n van hdmi meg optikai.A házimozin is van egy hdmi egy aux in 2(piros,fehér)egy sárga video out meg egy optikai.mit és hogyan dugjak össze hogy legyen hang?Igazság szerint úgy kéne igazából hogy a tv és a számítógép is az 5.1-ről menne.A tv-t már nagyjából megoldottam de az se volt egyszerű de a pc nem megy.Thx.Még annyi hogy az opikait próbáltam de semmi nem történt.Ötlet?2012. okt. 26. 07:44
1/4 anonim válasza:
alaplap tipusa
és a házomozi tipusa ?
2/4 anonim válasza:
A hangkártyádat át kell állítanod, hogy az optikaira küldjön jelet. Alapból analógra van állítva. Bemész a hangbeállításokba és a kimenetet átrakod optikaira.
Ha HDMI-t akarsz használni, akkor az erősítőn megy át a kép és a hang is, és feldolgozza a hangot, ehhez olyan vga kell, amin van natív HDMI kimenet és engedélyezni kell a rajta lévő hangkártyát.
3/4 A kérdező kommentje:
Az alaplap az ASUS P5LD2-FM (FSC OEM).A hangkártya az ENVY24HF Control panel.A házimozi pedig SAMSUNG HT-E455.Ha valakinek van ötlete ossza meg.thx
2012. okt. 26. 19:44
4/4 anonim válasza:
Sajnos a házimozidnak csak st bemenetele van
A hdmi az nem be hanem kimenet
ha rákötöd a gépet akkor de csak akkor ha van a házimozi beállításainál olyan hogy virtuális térhatás
akkor elméletileg mind a 6 hangfal szol egyszerre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!