Nem indul a gépem, mi baja lehet?
Figyelt kérdés
Bekapcsolom, kiírja hogy indítási javítást akarok vagy a Windows normál módú indítását, bármelyikre megyek, a töltést még behozza, de utána befeketedik a képernyő hallani hogy dolgozik a gép, de semmit nem csinál. Megpróbáltam újratelepíteni, de ott is elmegy addig, hogy kiírja 'A telepítés indítása' és ott megáll.2012. okt. 28. 13:30
1/7 anonim válasza:
Amikor választani kell akkor F8, és a "legutóbbi működő beállítások"-ra kell nyomni
3/7 anonim válasza:
Első válszoló vagyok, lehet fizikai baja is.
Pl ha ez egy áramszünet után volt akkor .
4/7 anonim válasza:
Lehetseges hogy a tap miatt csinalja ezt,nekem tap problema miatt nem akart beindulni,csak megforgatta a ventilatorokat es leallt.
5/7 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen egy vihar után.(Gondolom villámcsapás)
Nekem alaplapot és ramot kellett cserélni és utána nem volt baja :)
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat !
2012. okt. 28. 13:58
7/7 anonim válasza:
fossad telibe a gépet és pisild le az alaplapot hátha :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!