Miért indul újra a gépem, leállításkor?
Figyelt kérdés
A windowsban leállítom a gépet, de ahelyett, hogy kikapcsolna/leállna, újraindul a gép.
Windows újratelepítés már volt, szóval a windows hibát ki lehet zárni.
Ha újraindulás után még mielőtt eljutna a boot-ig, hosszan nyomom a kikapcsoló gombot, akkor is újraindul, kikapcsolás helyett. Táphibát is ki lehet zárni, másik táppal is ugyanez a jelenség.
Szóval várom a tippjeiteket, találgatásaitokat.
2012. szept. 26. 20:30
2/7 anonim válasza:
érintkezési hiba, alaplapot nézesd meg szerintem, úgy érzékeli a leállítás által küldött jelet, mint az újraindításét
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, asztali.
2012. szept. 26. 20:49
4/7 tamasoft válasza:
Ház kapcsoló gombok az alaplapba jól csatlakoznak ugye?
5/7 A kérdező kommentje:
Jól, nem nyúltam hozzá, s a helyén van minden, az imént ellenőriztem. Lehetséges, hogy alaplap hiba?
2012. szept. 27. 15:34
7/7 anonim válasza:
Lehet hogy csak a bekapcsoló gomb van beragadva,elromolva azért még nem kell az egész gépet(alaplapot) kicserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!