Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szeretnék új számítógépet...

Szeretnék új számítógépet venni, szerintetek mennyi lenne a reális ára?

Figyelt kérdés

Nem értek hozzá (és igazán egyik ismerősöm sem), de szeretnék 1-2 infot begyűjteni, mielőtt bevásárolok. Nem kell egy komplett számítógép, csak a ház (természetesen nem üresen). Operációs rendszerrel, esetleg DVD meghajtóval együtt. Nem szeretnék gagyit venni, de nem is kell egy hiperszuper drága dolog.

Mondhattok márkát is, meg egyéb alap információt, amit tudnom kellene, mielőtt elindulok vásárolni.

Köszönöm!

2012. okt. 23. 20:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
63%
Úgy járnál a legjobban ha nem ilyen előre összerakott sz@rok közül válogatnál, hanem itt felteszel egy új kérdést, hogy mennyi pénzed van rá is mire akarod használni és a hozzáértők összeraknak neked egyet a netes webáruházból, amit össze is szerelnek neked és akár ki is szállítják...
2012. okt. 23. 20:36
 2/18 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Windows 7 64 bit SP1 Home Premium 24ezer fonrint

ezt számold konfig árán felül túl ha eredeti widnows kell

24ezer forint az nagyon sok a gép árából

egy proceszor ára is lehet akár vagy egy jóféle ház és melé táp ára

szóval sokat elvesz ha ezt nem külön kalkulálod

2012. okt. 23. 20:39
 3/18 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

egy dvd meghatjó 5ezer kb. ha Blue Ray kell an 16ezerért kb. talán olcsóbban is

ár az a feljhasználástól függ inkább jobb megszanod neked egy maximum összeget menyit szánál rá és elmondod mire használnád

játékra ugy minimum 150 nem ártana hogy telejsen arányos szép konfig legyen

ha csak internetezni kell akkor akár 100ezer körüli összeg is elég

(persze ezek windows nélküli összegek)

és ezektöl több pénz nem árthat a konfignak:P

ha nincsen 60-70ezred sem rá (ebböl kb. egy alap internetezös gép kijöhet szükösen) akkor használtan kéne keresgélned ugy éri meg

2012. okt. 23. 20:47
 4/18 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
* megszanod = megszabnod
2012. okt. 23. 20:47
 5/18 A kérdező kommentje:

Jesszus, ilyen összegekre nem számítottam. :( Nagyon kevés pénzem van rá, de a mostani gép már nagyon ócska. :S

Lehet, inkább spórolok rá egy kicsit, nem merek használtat venni. :P

Reméltem, hogy 40-50 ezerből max kijön minden. Játszani nem akarok, csak netezésre, office-ra és filmnézésre használnám.

2012. okt. 23. 21:01
 6/18 anonim ***** válasza:

én 40 ből raktam össze a használt gépemet és köszönöm szépen elvagyok vele.

Operációs rendszerem nem eredeti, mint ahogy (szerintem) M.o. lakosságának a 2/3ad-ának sem. De a lényeg, hogy egy

2 magos AMD (2x3GHz) procim van,

4GB RAMom (DDR3)

fsp táp

80GB HDD (ami igaz kicsi, de megteszi)

alaplapon egy HD4250es videókártya ami még nekem megfelel

és ennyi:) optikai meghajtóm nincs, mert nem használom, de azt is tudsz venni egy pár ezerért. remélem tudtam segíteni:)

ui: persze ha újonnan vásárolsz akkor vállalnak rá több év garanciát, de annak ára is van.

2012. okt. 23. 21:38
 7/18 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

hát gyütjöges még mint látod újonan duplája sem árt

ha uj kell akkor még kell gyüjtened 70ezer felé és az még elég minimális gép de persze netezni böven elkell tudni leni vele

2012. okt. 23. 21:44
 8/18 anonim ***** válasza:

Használt, de nem agyonnyúzott, jó állapotban levő, garanciás, két magú processzoros gép (van több is ennél a cégnél). Szerintem amíg újat nem tudsz venni, vagy összerakatni, ez is bőven megfelel.

[link]

2012. okt. 23. 22:01
 9/18 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm, de összerakni sehogysem tudnám (hisz fikarcnyit sem értek hozzá). :S Ha használtan veszem, akkor meg honnan tudjam, hogy még jó a gép és nem omlik össze egy hónapon belül, vagy esetleg eleve van rajta vírus stb...

Ideiglenes gépet felesleges vennem. Arra, hogy eldöcögjön jó a mostani is. :P

2012. okt. 23. 22:55
 10/18 anonim ***** válasza:
Félreértetted. Ez a cég (Avocomp) raklapon hoz be az országba Nyugatról használt gépeket, ezeket nem hazai magánemberektől veszik át. Garanciát vállalnak, vagyis működőképesek, ráadásul ott a nagy cégek 2-3 évente gépet cserélnek, nem úgy, mint nálunk. Vagyis jó gépek, a két magú procival sokkal gyorsabbak is, kevés memóriát ez ellensúlyozza. Nyugodtan megveheted, én is vettem unokatestómnak ilyet, fél éve fut, semmi baja sincs.
2012. okt. 23. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!