Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ma leöntöttem a laptopomat...

Ma leöntöttem a laptopomat tejjel lehet tőle vmi baja?

Figyelt kérdés
Ma reggel történt az eset,de rögtön kikapcsoltam és gyorsan feláztattam a tejet. Utána gyors szétszedtem és ahol tudtam kitörölgettem utána összeraktam,de nem mertem beindítani félek h megráz vagy nehogy vmi baja legyen ha esetleg vhol nem száradt volna ki. Gondoltam h elviszem szervizbe h pucolják ki,hátha attól ,,életre" kell. Attól félek h nem fog működni a billentyűzet mert az egy vagyonba fog kerülni.:/

2012. okt. 19. 19:14
 1/4 anonim ***** válasza:
A fémalkatrészek elkezdhetnek oxidálni. Attól is lehet baja, ha elektrosztatikusan feltöltődött a nagy törölgetéstől. Persze az is lehet, hogy ugyanúgy fog működni, mint a baleset előtt. Szurkolok neked, hogy jól dönts! Van mentésed az adataidról?
2012. okt. 19. 19:36
 2/4 A kérdező kommentje:
nincs de igazából a winyonak nincs baja mert csak a másik felére ömlött,de amúgy most vettem bele újat mert meghalt benne nem igen van rajta adat. DE szerintem holnap elviszem h csináljanak vele vmi ha tudnak,remélem működni fog még mert télleg nem szándékból volt,de nagyon ideges lettem ma magamra:/
2012. okt. 19. 20:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Májusban hasonló képen járt a gépünk. Nem tudtam róla. Hasonló képp járt el a felhasználó. 3 hónap múlva bekapcsolta és az egyik IC elpukkant. Az IC-k alól nem tudod kitörölni és nem is szárad ki. Talán hajszárító segít, de nem sok jóval bíztathatlak. Másfél éves ASUS bontásra kerül, mert az alaplap csere 50 ezer körül van.
2012. okt. 20. 10:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Ma elvittem h nézzék meg azért,és tisztítsák meg azt mondták h még menthető,ha szerencsém van akkor csak billentyűzet csere kell. De azért köszönöm a válaszokat:)
2012. okt. 20. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!