Ciso hálózati akadémiát hogyan lehet bevezetni egy középiskolában?
Figyelt kérdés
hol kell kérvényezni, mennyibe kerülne az iskolának?2012. okt. 19. 18:47
1/4 anonim 

válasza:

Ha mint diák kérdezed, akkor vesd fel az ötletet egy tanárnak, hátha van érdeklődés. (Esetleg már alapból így vesd fel az ötletet, hogy konkrétan tudsz pár emberről, akiket érdekel.)
Ha mint tanár kérdezed, akkor (már bocs), de sajnálom az iskolát, ahol dolgozol... A Cisco-val kellene felvenni a kapcsolatot és nem itt kérdezni.
2/4 A kérdező kommentje:
Diák vagyok, most jöttem át egy másik suliba (az előzőben volt cisco), és érdekli a tanárt a cisco hálózati akadémia, de vszinűleg majd a volt tanáromat megkérdezem, csak itt kényelmesebb volt megkérdezni..
2012. okt. 19. 21:56
3/4 anonim 

válasza:

A tanárodnak kéne ennek utána kérdezni nem neked.
4/4 A kérdező kommentje:
értem, csak segíteni akarok neki.
2012. okt. 20. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!