Laptop tisztítás?
Figyelt kérdés
mennyibe kerül? (kipucolni, kiporolni a belsejét) esetleg Budaörsön tudtok ilyet? kb mennyibe kerül? ha helyben még laptotmatricával is foglalkoznak az még jobb lenne :)2012. okt. 10. 11:22
1/4 A kérdező kommentje:
persze megbízhatót aki nem teszi tönkre, pont itt olvastam hogy erre is volt már példa. amiatt a kérdés miatt nem merek itthon nekilátni :) na meg elvinni sem csak úgy bárhova
2012. okt. 10. 11:26
2/4 kiiper válasza:
1-2000Ftért megcsinálják Hajdú-Biharban :)
3/4 A kérdező kommentje:
ha elolvastad volna a kérdést látnád hogy nem hajdu-biharban keresek. ráadásul olyat aki nem cseszi szét mint egy másik kedves kérdezö gépét, épp ezért normális hozzáértö embert keresek
2012. okt. 10. 21:21
4/4 anonim válasza:
Ha tutira akarsz menni akkor márkaszerviz. Egyébként garancia után bontható. Én már láttam ilyet és nem értem miért kérnek 5 - 10 ezret érte. az igaz, hogy ha rosszul csinálod akkor letörnek a műanyag fülek és nem tudod összerakni, egyébként egy apróságtól eltekintve mint az asztali. Két évente igen ajánlott, vagy ha a proci elkezd lassulni hűtés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!