1/5 slakat válasza:
A szervizekben 5-6000 ft az óradíj. Ennyit biztosan felszámítanak. Én itthon a nagy strandpumpával szoktam átfúvatni sűrített levegővel. Havonta egyszer elég és teljesen ingyenes. A hűtőbordát kell célozni. :)
2/5 anonim válasza:
Vegyél ezeröccázé' sűrített levegőt számtech. boltban és azzal gyönyörűen, több alkalommal is ki tudod fújni. Ezzel nem érdemes "szakemberhez" rohanni. Ha intenzíven használod a géped akkor érdemes havonta kifújni, de úgyis észreveszed ha jobban erőlködik a ventilátor a por miatt.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azért gondoltam szervízre, mert a laptopomat egy "hozzáértő" az elmúlt hetekben kitisztította sűrített levegővel, mert az milyen egyszerű.... kb 2 hét múlva vihettem szervízbe, elég nagy kárt okozott a kedvességével, 35.000 forintom bánta és azóta is gondok vannak vele. Most egy régebbi laptopot használok, de ezt is ideje lenne portalanítani.
2012. aug. 22. 14:28
4/5 Szentpeter válasza:
Itt ugye nincsenek szakemberek, ezért adnak barom tanácsokat
Én rögtön szervizbe vittem, viszont az nejm olcsó mulatság, hiszen 8 ezertől felfelé mennek ah árak
Viszont a géped 2 évig rendben lesz...
5/5 anonim válasza:
Nem mostani kérdés. De azért nagyon sok IQ kell hogy a felgyülemlett port/koszt levegővel toljuk mégbentebb. 👌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!