Ti mivel tisztítjátok a laptopotokat?
Figyelt kérdés
Úgy értem kívülről mivel takarítjátok meg? Az enyémen minden ujjlenyomat és porszem meglátszik, de nem tudom mi lenne jó rá.2012. júl. 13. 14:14
1/10 anonim válasza:
Mikroszálas törlőkendő alkoholos folyadékkal. Eredetileg szemüveg tisztítására vettem, de ugyanezt árulják monitorok tisztítására is.
A műanyag részeket is ezzel tisztítom, enyhén benedvesítve.
2/10 anonim válasza:
Én is ugyan ezt a módszert alkalmazom.
3/10 anonim válasza:
Billentyűk közé használhatsz sűrített levegőt is.
4/10 anonim válasza:
Egy sima zsepi alkohollal átitatva is megteszi. Én ezzel tisztítom az ilyen jellegű dolgokat, mert fertőtlenít is.
5/10 anonim válasza:
Nedves babatörlő, vagy mi a fene.
9/10 anonim válasza:
Én nagynyomású biológiailag előállított légfúvással, az esetleges lerakodásokat meg újrahasznosítható textilrésszekkel.. (ergo lefújom, és a pulcsimmal letörlöm... ^^ )
10/10 anonim válasza:
Popsitörlővel :)
(kék Pampers) :)D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!