Miért nem tudom összekötni a PS3-at a gépemmel?
Ha nem szeretnéd megölni a PS3 és a gép csatlakozóit, akkor vegyél egy normális kábelt, ne a tákolt szétvágott kábelt használd!
Az eszközök kapnak IP-re rendesen? A PS3-on fix IP van v. a gép oszt neki valamit? Egy tartományban vannak?
Köszönöm a gyors választ!
A laptopomról szeretném leosztani a netet a PS3 felé. A beállítások a gépen tökéletesek, viszont a konzol nem mindig kap IP-t. Természetesen az összetákolt kábellel már nem fogok próbálkozni, hanem veszek majd kábelt... csak akkor felmerül a kérdés, hogy milyet vegyek? Patch, cross-over...? Van még másmilyen, amiről nem tudok?
Az utóbbi eddig mindig működött, de most sehogy nem megy...
Gépen leosztottam az internetem arra a csatakozóra, amire a PS3 csatlakozik, és semmi... vagy ha PS3-on a Test connection-ra megyek, akkor 10 alkalomból 1-szer megtalálja.
Na helló ismét!
Vettem a fáradtságot és vettem egy patchelt kábelt, mert az úgy sem volt itthon... kipróbáltam vele... és működik! :)
Köszönöm a segítségeket! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!