Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan kell mac x os show...

Hogyan kell mac x os show leopárd telepítése egyszerű pc-re?

Figyelt kérdés
a telepítés előtt mikor össze szedi az adatokat a gépemről ki ír egy olyan sort hogy Still waiting for root device és nem enged tovább szerintetek mi lehet a baj

2012. okt. 6. 01:12
 1/9 algopirin ***** válasza:

Ha "rendes" Osx-ed van akkor nem is fog felmenni.

Keress rá gugliban olyanra hogy "hackintosh" fejből nem vágom anno hol találtam leírásokat részletesen elmagyarázni meg sok oldal lenne hogy is működik, meg eleve kell egy másik telepítő is a gyári osx nem fog felmenni.

És az is benne van azért elég hardware érzékeny nem 100% hogy működni fog, noname alkatrészekkel esélyed sincs de a jobbféléket is megválogatja.

Viszont tapasztalatból tudom hogy működik ha sikerül a telepítést megoldani.

2012. okt. 6. 01:20
 2/9 A kérdező kommentje:

hát az alaplapom kompatibilis vele egy gigabyte H61m-d2-b3

intel i3-mas porcival de hát mennie kell csak ez az üzenet feljön valamiért minden de most meg szeretném próbálni egy új DVD-vel.

Tudnátok segiteni hogy dmg-böl hogyan tudok boot dvdt varázsolni ?

2012. okt. 9. 19:56
 3/9 algopirin ***** válasza:

Ha az eredeti osx dmg image filebol akarsz bootolhato dvd-t "varázsolni" akkor sehogy.

Amúgy miből gondolod "kompatibilis" az alaplapod ?!

De gugli basszus ne legyél már ennyire suta, annyira azért nem egyszerű felrakni főleg ha már ez se megy.

[link]

2012. okt. 9. 22:44
 4/9 A kérdező kommentje:

jobban utána olvasgatam és találtam egy iATKOS_L2 hackhintost de it pedig egy ilyen hiba üzenetet kapok: lion error parsing plist file

gondoltam rá hátha bios beálitás miat de az sem segitet tudsz valami ötletet mondani ere ?

2012. okt. 18. 19:50
 5/9 algopirin ***** válasza:

pássz, ilyen hibaüzenettel még nem találkoztam, gondolom utána kéne olvasni mi lehet az és hogy lehetne megoldani.

Amúgy meg nem vagyok benne biztos támogatja az alaplapodat vagy egyéb hardware-t, de te tudod...

Eddig 4 "hackintosh" gépet csináltam mind a 4 intel alaplap max core 2 proci, asus ati videokártyákkal, azokra minden gond nélkül felment és köszönik szépen működnek.

Szóval vas érzékeny nem kicsit de ezt mindenhol írják ha kicsit belemélyedsz a témába, én valami ilyenre tippelnék első körben.

2012. okt. 19. 02:15
 6/9 A kérdező kommentje:
és esetleg le tudnád nekem linkelni azt a fajta hackhintost amivel csináltad hátha aza baj hogy még mindig selejtes hackhintosokal dolgozok ?
2012. okt. 24. 19:30
 7/9 akos.szakacs válasza:

Heló, Sziasztok!

Ha már így benne vagytok a témában... Én először csinálnám, azt se tudom, hogy hogy kell hozzáfogni. Lenovo G530-as laptopra szeretnék Mac OS X 10.8-at. Adna valaki egy gyors talpalót, hogy egyáltalán, hogyan kell hozzáfogni? Boot cd-t kell csinálni, mint a windowsnál vagy hogyan? Annyit csináltam, hogy a *.dmg-t *.iso-ra konvertáltam, de megvan mind a kettő..

2013. márc. 2. 09:26
 8/9 A kérdező kommentje:

nem jó a dmg-s macintosh mert azt csak mac alat tudod normálisan ki írni

keres rá ere a fajtára : Snow Leopard 10.6.1-10.6.2 Intel AMD made by Hazard

aztán le kell frissítened hogy bootoljon

2013. márc. 16. 19:43
 9/9 A kérdező kommentje:
bocsi most nézem a laptopodat ere nem tudod fel tenni mert csak i3 i5 és i7te kompatibilis :(
2013. márc. 16. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!