Melyik a legolcsóbb mac gép amin fut az OS X Snow Leopard?
Figyelt kérdés
Szeretném kipróbálni.2012. márc. 21. 18:01
1/9 anonim válasza:
Miért nem próbálod ki vmware-ben?
2/9 A kérdező kommentje:
Hmm, ezt nem láttam még. osx86-on néztem mit hogyan, de nekem magas.
2012. márc. 21. 18:09
3/9 anonim válasza:
Letöltesz torrentből egy vmware image-et, felrakod ingyen a vmware playert, és már fut is. Telepíteni se kell, minden be van lőve. Próbára pont jó.
4/9 A kérdező kommentje:
gondolom appstore nem műkszik.
2012. márc. 21. 18:14
5/9 A kérdező kommentje:
Oké, leszedtem, mindent felraktam ami kell, elindítom de az apple logónál megakad, ilyesmit ír, hogy: "The CPU has been disabled by the guest operating system. You will need to power off or reset the virtual machine at this point." Rákerestem google-ben, találtam olyat, hogy a biosban kell a virtualizálást engedélyezni az meg volt, akkor a pae akármit is beállítottam. Mi lehet a gond???
2012. márc. 24. 19:19
6/9 anonim válasza:
Mondjuk az, ha Inteleset szedtél le, és neked AMD procid van.
7/9 A kérdező kommentje:
Így találtam, hogy Amd és Intel egyben, és a programon belül is így lehet beállítani, hogy intel/amd. Amúgy AMD-s procim van.
2012. márc. 25. 10:38
8/9 anonim válasza:
Hát, ez ilyen próba-szerencse dolog. Keress másikat. És hidd el, hogy ha rendesen a gépre próbálnád felrakni, az még problémásabb lenne.
9/9 A kérdező kommentje:
Tudom, azért nem is próbálkozom vele utána olvastam. Hát akkor ennyi. Azért köszi:) majd ha milliomos leszek beruházok valamilyen mac-re.
2012. márc. 25. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!