Van vmi, amivel beállíthatom, hogy pl. este 8 után a számítógép álljon le?
Figyelt kérdés
A kölkök folyton gépeznek, egészen éjfélig. Van vmi módja annak, hogy kb. 8-kor a gép leálljon magától?2012. okt. 3. 22:06
1/13 anonim válasza:
van ami magától kikapcsolja a gépet, de ha ott ülnek előtte olyanról nem halottam ami megakadályozza hogy vissza kapcsolják
2/13 anonim válasza:
Windows 7 esetén van szülői felügyelet, ami adott időpontban nem engedi bejelentkezni. Nem tudom, hogy ha be van jelentkezve, és eléri a tiltott időtartamot kijelentkezteti-e.
3/13 Komplikato válasza:
Ráteszel valamilyen időzítő kikapcsoló programot (Shut Down Now volt régen a menő, most nem tudom) és egy időzített konnektorba dugod, a kettő közé meg beállítasz mondjuk 5-10 perc biztonsági difit.
4/13 A kérdező kommentje:
xp-ről lenne szó
2012. okt. 3. 22:19
5/13 Komplikato válasza:
Persze időzített konnektornál van jobb, de nálunk nem elterjedt X-10 rendszer, ahol is akár egy teljesen más helyiségből akár kézzel, akár programozva lekapcsolhatod az ilyen eszközt, és akkor tuti nem tudják felkapcsolni. Elég drága, de ha valaki kiépíti még telefonon vagy internetten keresztül is ki/be kapcsolhat bármit amit rendszerbe köt.
6/13 anonim válasza:
Van ilyen módszer, persze. Bemész hozzájuk és mondod, hogy húzzatok aludni.
7/13 A kérdező kommentje:
Én szoftveres megoldásra gondoltam. Pl. vmi szülői felügyelet dologra, hogy este 8 után kijelentkezik, és csak jelszóval lehet belépni
2012. okt. 3. 22:27
8/13 Komplikato válasza:
Sajnos elég rég nem fejlesztik, de legalább megy XP-vel: [link]
9/13 Komplikato válasza:
Illetve itt egy lista a többi ilyenről: [link]
Azt szed le ami több pontot kapott és XP is oda van írva mellé!
10/13 Komplikato válasza:
OFF: Te mint szülő mit szóltál az új TV macihoz (amit azóta nyugdíjaztak is), amiben a maci testvérek az esti mese UTÁN bekapcsolják a számítógépet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!