Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » CDről való bootolás. Hogyan...

CDről való bootolás. Hogyan kell cdről bootolni?

Figyelt kérdés
igazából cd-s virusirtásra gondolok. tudtok ilyen programot amit cdre kiirok aztán végzi a dolgát? magyar nyelvű előnyben!!
2012. szept. 10. 16:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Magyar nyelvüt nem tudok, Hiren boot cd, Kasperskynek van ilyen terméke és az Avira-nak is.
2012. szept. 10. 16:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha boot idejű vírusirtásra gondolsz nem feltétele a CD.Ingyenesben avast-ot ajánlok.
2012. szept. 10. 16:44
 3/8 A kérdező kommentje:
igen de még mindig nemtudom h hogy kell bootolni cdről :D
2012. szept. 10. 16:55
 4/8 Karesz6969 ***** válasza:

Ne tegyél tönkre minket...hogy kell bootolni cd-ről:-)))

[link]

Megírod a Pandát iso-ba, BIOS-ba átállítod a boot sorrendet, beteszed az általad megírt Pandát és GO...

Majd ha végzett, újraindítod, visszaállítod a boot sorrendet vinyóra (amin az oprendszered van ) és kész.

Ugye, hogy nem annyira bonyolult? :DD

2012. szept. 10. 17:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Bios? :D nem értek hozzá :D nincs valami ilyesmi h lenyomom például a delete-t bootolás közbe és akkor cd röl bootol?
2012. szept. 10. 17:28
 6/8 Karesz6969 ***** válasza:
...szerintem kérj meg valakit aki már látott PC-t közelről...
2012. szept. 10. 18:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem értem miért ragaszkodsz a cd-s megoldáshoz.A hátránya az hogy az adatbázisa nem frissül,nem naprakész.Mint már írtam tegyél fel egy Avast free-t és állítsd be boot víruskeresésre mindezt magyarul és kész. http://www.youtube.com/watch?v=xxt13Qs-e6w
2012. szept. 11. 15:57
 8/8 A kérdező kommentje:
az utolsó kommentelőnek megy a zöld kéz köszi a válaszokat!! :)
2012. szept. 12. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!