Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem tudok BIOS-ba lépni meg...

Balázs123987 kérdése:

Nem tudok BIOS-ba lépni meg se semmi?

Figyelt kérdés

Halihó!!!!

Telepítettem windows xp-ét gépemre és kinyomtam mert inkább 7-et szerettem volna.Mikor újraindult akkor egy képernyő fogadott hogy F2 to tun setup vagy F11 for boot menu szóval bármit nyomok nem tudok továbblépni még ha berakom az eredeti lemezt is.BIOS-ba nem lép be hiába nyomom az f2-őt.Bárkinek van ötlete segítsen....előre is kösz :)

2012. aug. 30. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
CMOS reset, memória kivesz, újra visszarak, majd leformatálod a lemezeket Win7 telepítés előt. De a BIOS nem lehet összefüggésben a Wintelepítéssel, tehát számomra egy kicsit érthetetlen a két probléma így eggyütt.
2012. aug. 30. 20:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha USB-s a billentyűzeted - szerintem igen - akkor cseréld le PS2-esre...
2012. aug. 30. 20:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Okés köszi majd holnap kiveszem a ramot :D am PS2-es a billentyűzet :D
2012. aug. 30. 20:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet hülyeség, de ez annyira olyan mint ha nyomnád a pause gombot, nem ragadt be, vagy valami?
2012. aug. 30. 20:24
 5/6 A kérdező kommentje:
billenytyűzettel semmi baj mivel ha megnyomom az f2-őt akkor kíírja hogy entering to setup de semmi nem történik :(
2012. aug. 30. 20:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne a RAM-ot vedd ki, hanem a gombelemet kb. 1-2 percre (van, aki az 5 percre esküszik), de előtte a hálózatról kapcsold le.
2012. aug. 30. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!