Mi lehet a baj a gépemmel?
Az a probléma hogy windows 7-et használsz és annak bizony vannak kompatibilitási gondjai régebbi játékokkal
Talán a Windows XP Mode segíthet
A gépem:
Directx diagnosztika:
Cpu:Intel(R) Core(TM)2 Duo Cpu E8400 @3.00GHz(2 CPUs), ~3.0GHZ
Memória(azaz RAM):4096MB
DirectX-verzió: DirectX 11
Vga:NVIDIA GeForece GT 440 2048 MB (DAC típusa:Integrated RAMDAC)
Ezen elkéne futnia rendesen!
Drivert(eszközillesztő szoftver) telepítünk és nem hardvert, eszközkezelőben ha van sárga felkiáltójel, akkor az az eszköz nem működik megfelelően, ahhoz kell letölteni drivert.
Nézd meg az eszközkezelőt van e probléma, de mint mondtam a vga teljesítményén ez nem változtat, Crysis biztos, hogy nem fog menni fullon.
Te meg miről beszélsz?Ennek a videókártyának simán kéne vinnie a Crysis-t,könyörgöm az milyen régi játék már,2007 körül jelent meg!Ne keverd össze a Crysis 2-vel!Akkor a need for speed the run-t miért tudja lejátszani maxon ami 1 évvel ezelőtt jelent meg?Ez nem tűnt fel neked?
De mindegy kérdező hallgass csak rá csak azért mert neki több százaléka van mint nekem,biztos nem a videókártyáddal van a baj,fentebb már említettem egy lehetséges hibaforrást,de hagyd csak figyelmen kívül
Garantálom neked hogy ez a játék XP-n tökéletesen menne minden baj nélkül,tuti hogy ez a baj ezért mondtam hogy töltsd le a Windows XP mode-t,legfeljebb próbálj ki másik drivert
A windows 7 nem arra van hogy régebbi játékokat játszál rajta szaggatás mentesen és sajnos ide beletartoznak már a 2007-es játékok is.Persze a Windows XP mode megoldhatja a problémát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!