Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj a gépemmel?

Mi lehet a baj a gépemmel?

Figyelt kérdés
Letöltöttem egy tört Crysis verziót.Az a gond vele hogy max beállításokon szaggat pedig a gépem jóval meghaladja az ajánlottat.( [link] Ghz procim van és 2 gb-s gigabyte ddr3-as videókártya,Windows 7 Ultimate 64bit SP1 és rajta van a directx 11 is.Mi lehet a gond???Esetleg okozhatja az hogy a játékot a telepítő a 32bites program files-ba telepítette?Vagy mert a 64bites indítóval nem indul csak a 32bitessel?
2012. szept. 8. 13:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Pontosan milyen géped van, cpu, vga?
2012. szept. 8. 13:24
 2/11 anonim ***** válasza:

Az a probléma hogy windows 7-et használsz és annak bizony vannak kompatibilitási gondjai régebbi játékokkal

Talán a Windows XP Mode segíthet

2012. szept. 8. 13:46
 3/11 Tudatlan2012 válasza:
3 Ghz procim van és 2 gb-s gigabyte ddr3-as videókártya... Ez így semmit nem mond. Attól, mert van 2GB-os vga kártyád, még lehet nagyon gagyi. A windows 7 nem akadálya Crysisnek, egy Ati4830-al meg Athlon II x2-vel gond nélkül fut.
2012. szept. 8. 13:50
 4/11 A kérdező kommentje:

A gépem:

Directx diagnosztika:

Cpu:Intel(R) Core(TM)2 Duo Cpu E8400 @3.00GHz(2 CPUs), ~3.0GHZ

Memória(azaz RAM):4096MB

DirectX-verzió: DirectX 11

Vga:NVIDIA GeForece GT 440 2048 MB (DAC típusa:Integrated RAMDAC)

Ezen elkéne futnia rendesen!

2012. szept. 8. 15:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Csodálkozol, hogy gt440-nel max beállítással szaggat a Crysis, na ne szórakozzunk, az egy low end vga, attól függetlenül hogy 2GB DDR3 az nagyon gyenge kártya, más baj nincs a gépeddel.
2012. szept. 8. 15:41
 6/11 A kérdező kommentje:
Csak ebbe meg az a fura hogy a need for speed the run meg akadozás nélkül fut a gépemen úgy hogy minden ultrára van véve.
2012. szept. 8. 15:50
 7/11 A kérdező kommentje:
Az alaplapnak és a processzornak kell külön feltenni hardvert mint a videókártyának hogy így letölrtöm a weboldaláról a legfrissebb változatot?Mert nekem csak szeptember 1. óta van win7-em és akkor csak a vidikártyáét telepítettem fel.
2012. szept. 8. 16:03
 8/11 anonim ***** válasza:

Drivert(eszközillesztő szoftver) telepítünk és nem hardvert, eszközkezelőben ha van sárga felkiáltójel, akkor az az eszköz nem működik megfelelően, ahhoz kell letölteni drivert.

Nézd meg az eszközkezelőt van e probléma, de mint mondtam a vga teljesítményén ez nem változtat, Crysis biztos, hogy nem fog menni fullon.

2012. szept. 8. 16:17
 9/11 anonim ***** válasza:

Te meg miről beszélsz?Ennek a videókártyának simán kéne vinnie a Crysis-t,könyörgöm az milyen régi játék már,2007 körül jelent meg!Ne keverd össze a Crysis 2-vel!Akkor a need for speed the run-t miért tudja lejátszani maxon ami 1 évvel ezelőtt jelent meg?Ez nem tűnt fel neked?

De mindegy kérdező hallgass csak rá csak azért mert neki több százaléka van mint nekem,biztos nem a videókártyáddal van a baj,fentebb már említettem egy lehetséges hibaforrást,de hagyd csak figyelmen kívül

Garantálom neked hogy ez a játék XP-n tökéletesen menne minden baj nélkül,tuti hogy ez a baj ezért mondtam hogy töltsd le a Windows XP mode-t,legfeljebb próbálj ki másik drivert

A windows 7 nem arra van hogy régebbi játékokat játszál rajta szaggatás mentesen és sajnos ide beletartoznak már a 2007-es játékok is.Persze a Windows XP mode megoldhatja a problémát

2012. szept. 9. 15:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Döntsenek a számok és ne a százalékok: [link]
2012. szept. 9. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!