Hogyan tudnám megtanulni a gép újratelepítését? Vagy ha valami baj van a gépemmel azt hogyan tudnám kijavítani. Valami olyan számítástechnikai tananyag kellene amiben ezeket meg lehet tanulni.
Figyelt kérdés
2012. aug. 19. 07:24
1/8 anonim válasza:
Google-ba rákeresel és rengeteg video van ahol lépésről lépésre megmutatják egy windows rendszer telepítésének menetét.. :-)
3/8 A kérdező kommentje:
EZ egy megvásárolható oktató cd.
Nekem valami szöveges dokumentum kellene.
2012. aug. 19. 08:26
4/8 anonim válasza:
És mi lenne, ha nem az elsőre kattintanál, hanem mondjuk a másodikra??? Vagy a harmadikra, negyedikre, tizedikre??? Nem használtál még keresőt életedben??
5/8 A kérdező kommentje:
Az első az csak bemutató!
Nem lehet a 2-re tovább kattintani
Először nézd már meg alaposabban mielőtt belimkelnél valamit!
2012. aug. 19. 11:08
6/8 anonim válasza:
Te tényleg nem használtál még keresőt!!!
Rákattintasz a linkre és kapsz 33.900 találatot és most te az elsőn vitatkozol ahelyett hogy az első helyett a másodikra kattintanál, ami ez:
7/8 anonim válasza:
Ha ennyire kezdő vagy, hogy a Google-t sem tudod használni, akkor, hogy akarsz op.rendszert telepíteni?
Ha mégis nekivágsz, akkor tessék:
8/8 A kérdező kommentje:
Jól van na elnéztem tényleg az elsőt néztem és eszembe sem jutott,hogy a többit is megnézzem.
köszönöm szépen!
2012. aug. 19. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!