Melyik laptopot válasszam? (sürgős)
vagy
Esetleg játékhoz, fl studio-hoz, videószerkesztéshez kellene.
Ha lehet, érveljetek is,hogy miért azt válasszam! Köszönöm
Mind a kettő szar, egyik ezért a másik meg azért, most nem részletezem.
Nézz egy legalább i5 procisat, a 600-as szériás nvidia szar, a GT 540M vagy ennél feljebbet keress, memória ne érdekeljen, mert nagyon drágán adják, olyat keress amibe csak 4 giga van, mert plusz 4 giga a boltban 5000, itt meg akár 15-öt is elkérnek.
Az ACER gépek nem a legjobbak. Az az AMD-s gép amit linkeltél viszont elég erős.
Az ebben levő GT630M kicsivel erősebb, mint a GT540M a processzor pedig nem sokkal gyengébb, mint egy i3. Ráadásul nem egy év garancia van rá, mint az ACERre és megbízhatóbb is annál.
A HD7670M erősebb, mint a GT630M.
Na jó! Nem fogok itt harcolni az Acer igazáért, de azt tudom hogy én már a másodikat nyúzom és az elsőt is csak az öcsémnek adtam oda azért mert teljesen hibátlan még 5 év után is.
Függ, hogy mire akarod használni!
Ha csak net és videó akkor 120 környékén bármelyik mehet.
Ha erőgépet akarsz akkor a márkák között olyat válasz ami már legalább i3-as procival rendelkezik, az intel az isten halgass rám, és a videó kártya legalább nvidia 520 feletti legyen vagy lehet akár 630 feletti is,AMD-ben pedig a 67xx felettieket nézd, memóriával ne foglalkozz 5000-ért 4 giga bárhol a piacon, a winyó még mennyire fontos neked, de én azt mondom hogy aki nem fér el egy 320-ason az tanuljon meg szemetet válogatni.
A lényeg hogy ne hamarkodd el a döntést, én 2 hónapig böngésztem a netet és jártam a piacot, szerintem megérte.
A jó márkák számomra: Acer a legolcsóbb, Dell és a lenovo, az Asus nagyon jó de ezért fizetsz is rendesen csak a márkáért, meg majd ha tönkre megy valami akkor jó drága is lesz.
Köztudottan a Sony és a Samsung az isten, de túl drága szerintem. Én Hp, toshiba és egyéb márkát már nem néznék a helyedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!