Miért nem jó a hálózat a gépemen? (Windows XP)
A történet az, hogy apu azt mondta, hogy amikor utoljára gépezett, akkor kiírt valamit az Avast (vírusírtó), nem tudom már mit mondott melyik gombra nyomott(bal v jobb).
Szóval ezután még netezett, de amikor legközelebb bekapcsoltam, hálózaton másik gépről akartam rámásolni valamit, nem értem el...
Belenéztem a hálózati kapcsolatokba, és tök üres. (Holott van 2 hálókártya is.)
Próbáltam h új kapcsolat beállítása, vagy mi az,és a varázsló meg is látta a hálókártyákat (de mindig csak azt amelyikbe nem volt bedugva, szóval ha egyikbe se volt, akkor mind2-t látta.) de ugyanúgy üres a hálózati kapcsolatok.
Eszközkezelőben is látja mind2 hálókártyát, de van ott még egy valami Avast firewall nevű hálókártya, amit hiába tiltottam le, vagy engedélyeztem, nem lett jobb.
Szóval 2 hálókártya biztos nem döglött meg egyszerre, meg ugye látja is a gép mind2t, szóval illesztőprogram hiba is sztem kizárva...
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!