Farkas egon23 kérdése:
Van egy laptopom és muszáj bele az akkumlátor vagy nem? Mert sokkan monják hyogy hamarab elromlik
Figyelt kérdés
#Egonkas2
2012. aug. 22. 08:32
1/4 anonim válasza:
Nem kell kivenni.
csak mikor laptopot sem használod hoszú idön át.
aki nem ért hozzá az tartja ezt a mesét hogy töltöröl használva ki kell venni
nekem mindegy baj nincs belöle ha nincs akkún egy laptop tartó láb (és magadat fosztod meg az áramszünet elleni biztonságtól)
2/4 anonim válasza:
használd nyugodtan akkuval együtt ,akárcsak a telefonodat,vagy az mp3 lejátszódat,hisz azokból sem kapkodjuk ki ,
3/4 anonim válasza:
Én úgy értelmezem, hogy a laptopját félti, mert nincs benne akkumulátor......:)
Pontosabban ez igazából azt jelenti.
4/4 anonim válasza:
Nem muszáj bele, ha úgy érted, hogy akkumlátor nélkül, csak a töltővel üzemképes-e. Üzemképes. Azonban az áramszünet vagy áramingadozás ellen jó ha van. Ha ez nem szempont (kérdésedből ítélve miért is lenne az) akkor nem fontos. Ha úgy értetted, hogy az akku és/vagy a gép hamarabb elromlik mert akku van benne, közlöm: marhaság. Ha úgy értetted, hogy ha sokat van akkuról használva akkor az akku teljesítménye idővel csökken. Erre azt tudom mondani, hogy használj akkumulátort amikor feltétlen szükséges, minden egyéb más esetben használd a gépet hálózatról. Nem mellesleg ez a gép rendeltetésszerű használata is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!