A laptopnak nagyobb a valószínűsége hogy elromlik? Asztali gépemből volt már 3 kb 4-5 éves korában cseréltem le őket egyikkel se volt gond pedig márkátlan (áruházláncba vásárolt) ejjel-nappal "kínoztam" Bírná ezt egy laptop 4-5 éven át gond nélkül?
Megfelelő takarítással és hűtéssel sokáig bírja.
Az ha 4-5 év ig csak 20 szor kapcsolod ki összesen, azt nemtudom, de kétlem.
és mikor aludtál???
van egy garncia csomag pluszba laptop mellé az ár 10%ért
5év gari, 2év belül mindenképp cserélik ha te okosztad a gondot akkor is pl belefolyna a sör v betörne a monitro , 2-5év között javitják, alkatrész hiba akk ingyen megjavitják/cserélik
ha saját hiba ami ha vigyázol nem lesz akk csak neked 30% ot kell fizetni
euronicsba vettem toshibát, de sztem másik márkánál is lehetséges
rendesen használod még egy hütőt alávágsz és elmegy az bőven 5évig max kijavitják ingyen
a családon belül sokan használunk laptopot és 5-10évig bírját és utána már az aksia 1percenbelül lemerül emiat új gépet szoktunk venni v aksit de bírnia kell
ha a tört fájlokat kiszeded és nemszedsz össze vírust akk egyáltalán nemszükséges kikapcsolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!