Xperia Mini Pro Akkumlátor?
Nemrég vettem meg de az akku élettartalma nagyon rövid(hamar lemerül)
Olyan kb 1,5 napig bírja átlagos használatnál(nem játszok rajta állandóan)
Másnak is ilyen ?
Ez normális ezeknél a telóknál?
(természetesen az elején 3-szor lemerítettem és csutkára töltöttem)
Köszönöm
Esetleg lehet trükközni a Marketből letölthető Battery Calibration nevű alkalmazással (root kell hozzá). A telefon nem mindig tudja, hogy mekkora a 100%-os töltöttség, így ha feltöltöd ennyire, akkor lehúzod a töltőről, bedugod megint és ismét rátölt egy keveset. Ezt eljátszod 3-4 alkalommal és tovább tölti, mint alapból töltené. Ekkor kell a Battery Calibration, amivel beállítod ezt az értéket 100%-nak, így legközelebb már eddig fogja tölteni. Ez amúgy ROM csere esetén elengedhetetlen! (Custom Recovery-ben pedig mindig van egy "Wipe Battery Data" vagy valami hasonló, de ugyan ezt éred el vele).
Amúgy a 1,5 nap nem számít kevésnek. Okostelefonoknál tejesen megszokott, hogy az ember naponta, kétnaponta tölti. Én személy szerint minden este felrakom, reggel meg leveszem. Nem szórakozok én azzal, hogy igazodjak a töltöttségi szinthez. Van olyan, hogy 20%-ig merül és van, hogy csak 60%-ig a nap végére, attól függ mennyire vettem igénybe, ennek ellenére bárhova indulok mindig feltöltöm előtte.
Szóval az Xperia Mini Pro nem teljesít rosszabbul, mint bármilyen más okostelefon! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!