Mitől van kék halálom?
Figyelt kérdés
Cod2, Metin2 tökéletes
Gta San A. Fifa09 5perc után kék halál.
drivere hivatkozik.
Videokártyámhoz eredeti cd-n van driver(de ki probáltam újabbal is) Máshoz nem kér drivert csak a hanghoz (nvidia)
Mi lehet a baj?
2009. júl. 23. 13:00
1/5 anonim válasza:
Maga a Windows, az a baj... sajnos. Egy merevlemez formázás lehet ráférne a gépre.
2/5 A kérdező kommentje:
már többször is újra raktam azóta a gépem...
az lehet baj, hogy két vinyón van? az egyiken van az xp(20g) a másikon meg a cuccaim(telepitet játékok is)(80g)
2009. júl. 23. 13:22
3/5 anonim válasza:
nekem is voltak kékhaláljaim mostanában, és a video kártyám vásárlása után jelentkezett, a kék halálban a videokártyára hivatkozott, de nem azzal volt a gond hanem a RAM-al, kicseréltem és megszünt a problémám
4/5 A kérdező kommentje:
És hogy jött az ötlet, hogy a ramal van valami?
Van valami tesztelős progi erre a célra?
2009. júl. 23. 13:48
5/5 anonim válasza:
persze van-itt:: [link]
én ugy jöttem rá,hogy párszor memoria hibára is hivatkozott, majd egyiket kiszedtem és jó volt, aztán csak a rosszat tettem visza,és nem volt jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!