Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Gondot jelent e ha két vinyo...

Gondot jelent e ha két vinyo van a gépbe? Mi baj lehet ha nem eredeti az xp-m? Akkor is lehet kék halálom játék közbe?

Figyelt kérdés

350w-os táp. Visz egy 120gigás és egy 20gigás(xp ezen van) vincsesztert.

Biztonságosabb lenne a 20asat ki venni és a 120-at kettéütném?

Mondjuk 20, 100 ra. Folyamatos kék halálom van.. más nem lehet a ludas

2009. júl. 23. 14:03
 1/7 anonim ***** válasza:
52%

a táp a ludas. nem írtál márkát. vannak jó minőségű 350wattos tápok is amik elbírják a terhelést egyenletes áram leadása mellet. de szerintem a tied 1500ftos táp lehet.

10rugó alatt ne vegyél 350es tápot.

a 20ast kidobhatod a kukába is.

2009. júl. 23. 14:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

azért én nem lennék ilyen halálbiztos abban, hogy a táp a hunyó... rengeteg más oka is lehet a kék halálnak (vírus, alaplap, proci, memória...)

miért kellene a kukába dobnia a 20- as vinyót?

tökéletesen alkalmas pl. zenék, képek, filmek tárolására.

a kérdéshez:

semmi baja nem lesz a gépnek, ha több vinyó van benne.

2009. júl. 23. 14:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen olcsóbb fajta. De akkor nem bírja a két vinyót szerinted?
2009. júl. 23. 14:16
 4/7 A kérdező kommentje:
És hogy tudom ki deriteni, hogy végülis mi baja a gépnek? Szervizbe mostanában nincs "kedvem vinni"...
2009. júl. 23. 14:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

nem túl egyszerű, de meg lehet próbálni a hiba behatárolását:

1. kérj kölcsön egy másik tápot és próbáld azzal járatni

2. a memória modulokat vedd ki, tisztítsd meg a foglaltot és mem lapka érintkezőit

3. a mem lapokat más sorrendben tedd be

4. esetleg érdemes a videokártyát is másikkal helyettesíteni próbára

5. végső esetben alaplap csere (próbára)

tehát, gyakorlatilag egyenként cseredarabbal kipróbálni a készüléket, értelemszerűen, amelyiknél megszűnik a hibajelenség, az az alaktrész a hunyó.

macerás, és időrabló tevékenység, de nagy biztonsággal be lehet határolni a hiba helyét.

2009. júl. 23. 14:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én gépemben anno 2 dvd író volt, és 2 vinyó, 2.5 ös proci, 768 ram,Ati radeon 9600 XT, és egy 300 as táp, és soha semmi baja nem volt, bírta... még ha egyszerre 2 lemezt írtam, akkor is... nem hiszem, hogy a táppal lenne gond!
2009. júl. 23. 15:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Meg van a problémaaa egy nagyobb hercű ram okozta a bajt. Csere történt és semmi gond nincs. Köszönök mindent
2009. júl. 23. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!